Header Ads


Δυσοίωνο το μέλλον του Χιμένεθ στην Λας Πάλμας

Δυσοίωνο το μέλλον του Χιμένεθ στην Λας Πάλμας


Μόνο ρόδινες δεν είναι οι τελευταίες μέρες για τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας, καθώς ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
Η ομάδα των Κανάριων Νήσων προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Segunda Division και γενικότερα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Παρότι η Λας Πάλμας φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και βρίσκεται εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου η αγωνιστική της εικόνα δεν πείθει και ως εκ τούτου η πίεση προς τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ εντείνεται καθημερινά, την ίδια ώρα που ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Γρανάδα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε περίπτωση νέου ανεπιτυχούς αποτελέσματος καθώς δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου αναφέρουν πως ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχερ Ραμίρες βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με το όνομα του πρώην τεχνικού της Μπέτις, Πέπε Μελ, να βρίσκεται ψηλά στην λίστα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.