Header Ads


Ουζουνίδης: «Ξέρουμε που πρέπει να ενισχυθούμε -Δύσκολη η αγορά τον Γενάρη»

Ουζουνίδης: «Ξέρουμε που πρέπει να ενισχυθούμε -Δύσκολη η αγορά τον Γενάρη»


Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Το Σάββατο, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μιλάει στην κάμερα της NOVA για το κρίσιμο ματς.

Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε πως έκανε καλό στην ομάδα η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν εντατικά εκεί που ήθελαν.

Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης η ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως η συγκέντρωση των παικτών είναι αποκλειστικά στραμμένη στο ματς του Αγρινίου και όχι στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δηλώνοντας πως ελπίζει να έρθουν οι παίκτες που θέλει η ΑΕΚ.

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής: «Η διακοπή ήρθε μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε σε κάποια κομμάτια που θέλαμε γιατί είχαμε αυτή τη φορά και περισσότερους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους . Πιστεύω πως μας έκανε καλό η διακοπή. Είμαστε μεγάλη ομάδα και ηρεμία και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα. Τα παιδιά που πήγαν στην εθνική ομάδα δεν έπαιξαν πολύ, οπότε και αυτά δεν έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα. Δουλέψαμε περισσότερα στο τακτικό κομμάτι. Στην ψυχολογία δεν υπήρχε λόγος, τα παιδιά έχουν επμειρίες και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Ελπίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της σεζόν έως τώρα είπε: «Μετά το 1/3 του πρωταθλήματος υπάρχει ιδιαιτερότητα των πολλών αγώνων από το καλοκαίρι. Δεν είναι εύκολο με τρία παιχνίδια την εβδομάδα να δουλέψεις όπως θέλεις. Θα έπρεπε με βάση την εικόνα των αγώνων να έχουμε περισσότερους βαθμούς και τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα για εμάς. Παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Το καλύτερο που πετύχαμε ήταν η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς και μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια. Ένα κομμάτι που δουλέψαμε αρκετά αυτό το διάστημα ήταν η πίεση στον αντίπαλο και νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια απέναντι σε οργανωμένες άμυνες και σε ομάδες που παίζουν κλειστά».

Για την φυσική κατάσταση: «Όταν υπάρχει ένα άσχημο αποτέλεσμα, μπορείς να βρεις χίλιαδυο πράγματα. Αν δούμε τα στατιστικά, νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η φυσική κατάσταση είναι και η διάθεση που έχεις σε ένα παιχνίδι. Δεν έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Νομίζω πως η ομάδα τρέχει πολύ περισσότερο από ότι στην αρχή. Το βλέπουμε και στο Champions League πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο καθένας έχει την άποψή του».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός έδειξε πολύ καλή εικόνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και σε αρκετά παιχνίδια δεν πήρε βαθμούς δεχόμενος γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα που μέσα στο Αγρίνιο παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για σκληρό παιχνίδι και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι,  πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο ματς του Αγρινίου και να μη σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τρίτης με τον Άγιαξ. Το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο μπορεί να μας δώσει αυτοπεποίθηση και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Όχι το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλη η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να αντιδράσουμε να βγάλουμε τον εγωισμό και την ποιότητά μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το κίνητρο όλων είναι ισχυρό απέναντι στην πρωταθλήτρια. Περιμένω μια καλή ομάδα απέναντί μας. Άλλωστε ο προπονητής της έχει τη  φιλοσοφία να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέφει».

Για τα δυο ματς που έρχονται: «Όλη η συγκέντρωσή μας είναι στο ματς με τον Παναιτωλικό και όχι στον Άγιαξ. Θέλουμε να αντιδράσουμε και να βγάλουμε τον εγωισμό μας σε αυτό το ματς».

Για την διαφορά στο πρωτάθλημα: Το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Δεν μας αρέσει, αλλά δεν μας αγχώνει. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί και να έχουμε και λίγο ρέντα με τα δοκάρια. Αν μπαίνανε τα μισά από τα δοκάρια… Η αλήθεια είναι όμως ότι αν το δούμε ποδοσφαιρικά όλες οι ομάδες που ξεκίνησαν νωρίς εμφανίζουν και μια φυσιολογική κούραση.

Για τις μεταγραφές: «Εδώ και αρκετό καιρό ξέρουμε σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθούμε.  Δεν είναι εύκολη η διαδικασία. Για πολλούς λόγους. Δεν είναι και το πρωτάθλημα που γοητεύει τους ξένους παίκτες. Ούτε το επίπεδο είναι τόσο ψηλό του ελληνικού πρωταθλήματος. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη. Δουλεύουμε όμως και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε».

Για τη νέα προσπάθεια στην Εθνική ομάδα: «Θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα η αλλαγή προπονητή. Είναι πολύ άσχημη η εικόνα του άδειου γηπέδου. Όχι μόνο από φιλάθλους αλλά και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου που είναι η δουλειά τους και θα έπρεπε να είναι εκεί. Πρέπει να σταθούμε πιο κοντά στην ομάδα όλοι και να αφήσουμε τους ανθρώπους που ανέλαβαν να κάνουν τη δουλειά τους. Ελπίζω να τα καταφέρει ο Άγγελος Αναστασιάδης και να πάει η ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.