Header Ads


Σε αυτό ελπίζει η ΑΕΚ

Σε αυτό ελπίζει η ΑΕΚ


Το μοναδικό αισιόδοξο στην επικείμενη «καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη το βράδυ. 
«Αγκαλιά» με την καταστροφή βρίσκεται η ΑΕΚ, ύστερα από τα σημαντικά επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει ορατό κίνδυνο βαριάς και παραδειγματικής τιμωρίας από την UEFA για όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους οπαδούς της και εκείνους της ολλανδικής ομάδας.

Το μοναδικό αισιόδοξο, όπως γράφει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, είναι πως στα επεισόδια συμμετείχαν και οι οπαδοί του Άγιαξ, ο οποίος επίσης κινδυνεύει με αυστηρή τιμωρία.

«Αν ήταν η ΑΕΚ και η Βίντι υποψήφιες για τιμωρία, δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουμε. Τώρα, όμως, η παρουσία και του Άγιαξ – αφού οι οπαδοί του συμμετείχαν στα επεισόδια – ίσως μπορεί να φανεί ευεργετική για την ΑΕΚ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από άνθρωπο μέσα στο σύλλογο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν η ΑΕΚ γλιτώσει την πιο βαριά ποινή, η οποία δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό σημαίνει σημαντική απώλεια εσόδων για τον σύλλογο, ενώ θα πληγεί και το στάτους της ομάδας στις διαπραγματεύσεις που θα έχει με ξένους παίκτες που τυχόν προσεγγίσει ενόψει της νέας σεζόν.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.