Header Ads


Ουζουνίδης: "Αυστηρό πέναλτι, ήθελε να το δώσει"

Ουζουνίδης: "Αυστηρό πέναλτι, ήθελε να το δώσει"


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, χαρακτήρισε ως αυστηρό το πέναλτι του Ούρος Τσόσιτς στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του.
ΗΑΕΚ γνώρισε την ήττα (2-0) στο Μόναχο από την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στο πέναλτι που έδωσε ο Ματέι Γιουγκ κι από το οποίο άνοιξαν το σκορ οι Βαυαροί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο προπονητής της Ένωσης το χαρακτήρισε αυστηρό, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του.

"Εκτός από την αμυντική συμπεριφορά, θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να κάνουμε τον αντίπαλο να τρέξει. Ήμασταν πολύ καλά τακτικά στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Λογικό. Δόθηκε αυστηρό πέναλτι. Ξέρουμε ότι σε τέτοιες φάσεις όταν θέλει ένας διαιτητής να το δώσει, θα το δώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, λογικό γιατί βγαίνει η κούραση.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολο να νικήσεις, είναι εύκολο να ξεφύγει το σκορ. Σε έναν ποδοσφαιριστή δίνονται ευκαιρίες να παίξει σε τέτοια γήπεδα, να πάρει εμπειρίες, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Και για τον κόσμο είναι εμπειρία. Αγώνες Champions League σε κάνουν πιο δυνατό, σε ωριμάζουν.

Δεν αισθανθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, τα παιδιά είχαν αυτοπεποίθηση. Πάντα κάποιος προπονητής περιμένει κάτι καλύτερο, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένοι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα δύο ματς. Δικαιούμαστε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Η Μπάγερν είναι Μπάγερν. Όταν χρειαστεί να δείξει το κάτι παραπάνω, θα το κάνει. Έχει τεράστια εμπειρία, στα νοκ-αουτ ματς θα φανεί η αληθινή Μπάγερν".

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΣΟΣΙΤΣ - ΧΟΥΛΤ"

Στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο περιστατικό μεταξύ του Ούρος Τσόσιτς και του Νίκλας Χουλτ, όταν ο Σέρβος τράβηξε την κοτσίδα του Σουηδού. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ των δύο συμπαικτών.

Για την αντίδραση του Ούρος Τσόσιτς στον Νίκλας Χουλτ: "Λογικό για Τσόσιτς, να υπάρχουν νεύρα στο τέλος με το ματς. Δεν υπάρχει κάτι".

Για το πλάνο της ΑΕΚ στο Μόναχο: "Ανταποκρίθηκαν στον τρόπο που θέλαμε. Θέλαμε ντουμπλαρίσματα. Βοήθησε πολύ ο Μάνταλος στον άξονα. Σταθήκαμε καλά. Δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα συνέχεια. Θέλαμε να κρατήσουμε και την μπάλα με τα τέσσερα χαφ. Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο στην επίθεση με αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν είχαμε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε ένα εύκολο γκολ σε μία φάση. Αν θέλει να βοηθήσει ένας διαιτητής θα το κάνει. Τραβήγματα υπάρχουν. Περιμέναμε ότι θα έχει σφυρίγματα η Μπάγερν λόγω ονόματος. Αλλά όχι σε μια τέτοια φάση. Βρήκε ευκαιρίες μετά το γκολ ο αντίπαλος. Είχαμε και στα στημένα πρόβλημα. Είχε 5-6 παίκτες πάνω από 1.90. είμαι ευχαριστημένος".

Για τη χρησιμοποίηση του Μάνταλο στον άξονα: "Ξέρουμε την θέση. Υπάρχουν θέματα στο ρόστερ. Κοιτάμε τα ματς και πως θα παίζουν οι ποιοτικοί. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Μάνταλος. Του λείπει να δουλεύει περισσότερο στο ματς με το τρέξιμο. Αν το κάνει και αυτό, με όσα κάνει στο γήπεδο λίγοι παίκτες υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα δούμε τα επόμενα ματς αν ξαναχρειαστεί αυτή η διάταξη".

Για την αντίδραση μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Μια κακή εμφάνιση δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Κάναμε άσχημο ματς. Μιλήσαμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς τοπ. Οι παίκτες αντέδρασαν, γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα".

Για τις ελπίδες τρίτης θέσης: "Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση ξέραμε τους αντιπάλους. Μπορούμε να κάνουμε μια νίκη πιστεύω. Θα δούμε τώρα με τον Αγιαξ. Πιέζεται και αυτός τώρα. Ομως και εμείς τώρα έχουμε εμπειρία. Πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε και με τύχη να το πάρουμε με τον Αγιαξ. Είμαστε ομάδα που δεν είμαστε τυχαία εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.