Header Ads


Με τα… γνωστά προβλήματα ενόψει Χολαργού

Με τα… γνωστά προβλήματα ενόψει Χολαργού


Η προετοιμασία της ΑΕΚ την Παρασκευή, συνεχίστηκε εν μέσω απουσιών.
Την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο (10/11, 18:00) παιχνίδι με τον Χολαργό στο Νίκος Γκάλης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, συνέχισε την Παρασκευή (9/11) η ΑΕΚ.

Ο Λούκα Μπάνκι είδε και πάλι τους Ντούσαν Σάκοτ, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά να μένουν εκτός του προγράμματος, ακολουθώντας και πάλι θεραπευτική αγωγή.

Μετά την σημαντική νίκη επί της Φουενλαμπράδα, η Ενωση θέλει νίκη και στο πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση για να αφήσει ακόμη πιο πίσω τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Η «Βηθλεέμ» το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή το φιλικό

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ: «Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά θα σταθεί δίπλα στον παλαιστινιακό λαό.

Στο πλαίσιο της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/11) και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κλειστό Αμαρουσίου (Νιόβης και Διονύσου, Άγιος Θωμάς), φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ (U21) και την Ομάδα Ανδρών της «Βηθλεέμ» (Orthodox Club Bethlehem).

Πρόδηλο είναι, ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώτρια αρχή τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών, ενώ «Μέγας Χορηγός» της εκδήλωσης είναι ο Suheil Sabbagh.

Η αποστολή της «Βηθλεέμ» βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Οι αθλητές, οι προπονητές, και η Διοίκηση της «Βηθλεέμ» θα παρακολουθήσουν αύριο (Σάββατο, 10/11) από κοντά τη «Βασίλισσα» στην αναμέτρηση της Betshop.gr Basket League, στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο το Χολαργό».

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.