Header Ads


Να «καθαρίσει» εύκολα θέλει η Βασίλισσα!

Να «καθαρίσει» εύκολα θέλει η Βασίλισσα!


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ (18.00,Cosmotesport4) και παρά τις απουσίες της θέλει την νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Χολαργό σε μια αναμέτρηση στην οποία θα παραταχθεί με απουσίες και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι δυο ομάδες διασταυρώνονται για πρώτη φορά στην Α1, με τον Χολαργό να προέρχεται από την νίκη επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας, ενώ την ΑΕΚ από την ήττα στο πρωτάθλημα με τον Προμηθέα εκτός έδρας και την νίκη στο BCL επί της Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Μπάνκι σε συνέντευξή του χθες τόνισε ότι ναι μεν η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλό της και να παίξει συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επίσης τόνισε ότι και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς στο Πρωτάθλημα και για αυτόν το λόγο η ομάδα του θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη προσοχή

Αγωνιστικά ο Ιταλός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Καββαδά, τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ενώ και ο Ντούσαν Σάκοτα είναι το πιο πιθανό να μην αγωνιστεί αν και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να διαπιστώσει αν μπορεί να βοηθήσει.

Από την άλλη η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, έχει φιλοδοξία να διεκδικήσει την νίκη και απέναντι στην Ένωση και να την προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Βασίλισσα με τον κόσμο της θέλει την νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει βέβαια και της αναμέτρησης με την Λιετκαμπέλις που ακολουθεί για το Champions League. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι αν κάποιος πάρει εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα μπορεί να δει και το ΑΕΚ-Λιετκαμπέλις που ακολουθεί την Τρίτη (13/11)

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.