Header Ads


ΑΕΚ, ώρα για αντίδραση

ΑΕΚ, ώρα για αντίδραση


Η ΑΕΚ έχει αδικήσει τον εαυτό της με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Μια ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, που έχει λύσεις και ποιότητα, όμως αυτά δεν τα εξαργυρώνει στο γήπεδο. Πλέον ήρθε η ώρα να το κάνει και αυτό.
Η ΑΕΚ βρήκε στην διακοπή του πρωταθλήματος τον χρόνο που έδειξε πως χρειαζόταν για να ανασυνταχθεί. Να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο, να σηκώσει κεφάλι και να βρει ξανά την ψυχολογία για να μπει στη μάχη του τίτλου. Το αν τα παραπάνω έγιναν θα το δούμε σύντομα.

Η Ένωση ξεκινάει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που είναι δύσκολο αλλά και οριακό. Η ΑΕΚ πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο στο Αγρίνιο, με την πίεση να βγάλει αντίδραση. Να πάρει τη νίκη και να δείξει παράλληλα έτοιμη και ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Στα… χαρτιά, ο Δικέφαλος είναι αυτή τη στιγμή εκτός μάχης. Έχει μείνει εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχει ενόψει ένα δύσκολο πρόγραμμα και όλα γενικώς δείχνουν να είναι εις βάρος του. Όμως για κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι φτιαγμένη η ΑΕΚ και αυτό που χρειάζεται να κάνει τώρα είναι απλά να το επιβεβαιώσει.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος αποτελεί για την ΑΕΚ το μεγαλύτερο τεστ και παράλληλα την μεγαλύτερη ευκαιρία της. Η Ένωση πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση που μόνη της δημιούργησε, ξεκινώντας από το Αγρίνιο. Οτιδήποτε άλλο θα βάλει τους πρωταθλητές σε διαδικασίες περίεργες και χωρίς επιστροφή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αν οι Κιτρινόμαυροι αποτύχουν να κερδίσουν τον Παναιτωλικό, το πλάνο του καλοκαιριού θα τεθεί υπό σοβαρή κρίση. Ίσως και σε επίπεδο που να φέρει ραγδαίες εξελίξεις. Κάτι που για την ΑΕΚ θα αποτελέσει τεράστιο πισωγύρισμα και θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων ότι προσπάθησε να χτίσει μέχρι τώρα ο Δικέφαλος.

Η ΑΕΚ έχει αδικήσει τον εαυτό της με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Μια ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, που έχει λύσεις και ποιότητα, όμως αυτά δεν τα εξαργυρώνει στο γήπεδο. Πλέον ήρθε η ώρα να το κάνει και αυτό. Να στηριχθεί στο μέταλλο πρωταθλήτριας που δεδομένα έχει και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

Η μπάλα πλέον βρίσκεται στον Ουζουνίδη και στους παίκτες του. Η αμφισβήτηση που δημιουργήθηκε για τις δυνατότητές τους, σε ένα μεγάλο βαθμό και με δική τους ευθύνη, μπορεί να λειτουργήσει και ευεργετικά. Να τους γεμίσει με πείσμα και να επαναφέρει ξανά τη γυαλάδα στο μάτι τους. Έτσι αντιδρούν στις κρίσεις οι μεγάλες ομάδες. Έτσι αντιδρούν οι πρωταθλητές.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.