Header Ads


Το κάλεσμα της ΑΕΚ για κειμήλια και θησαυρούς για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Το κάλεσμα της ΑΕΚ για κειμήλια και θησαυρούς για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού


Η ανακοίνωση για την παραχώρηση εκθεμάτων για το Μουσείο που θα στεγαστεί στην «Αγιά Σοφιά»
Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ και η Επιστημονική Επιτροπή του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, καλούν όσους έχουν κειμήλια και θησαυρούς να τα παραχωρήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιστημονική Επιτροπή για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, που θα στεγαστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καλεί όλα τα μέλη της προσφυγικής κοινότητας και όσους έχουν στην κατοχή τους κειμήλια και θησαυρούς, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εκθέματα στο υπό κατασκευή Μουσείο, να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο τηλέφωνο 210-6855850 και στο e-mail info@aekfc.gr προκειμένου να ξεκινήσει η αρχική διαδικασία καταγραφής του προς παραχώρηση υλικού.

Υπεύθυνη για την παράδοση και καταγραφή του πολύτιμου υλικού θα είναι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Αγγελική Αρκάδη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης και ταξινόμησης από την σχετική επιτροπή, που έχει ήδη συσταθεί.

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν ήδη ανταποκριθεί με την προσφορά των κειμηλίων που διαθέτουν και καλούμε τους πάντες να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Ολοι μαζί θα κατασκευάσουμε την Κιβωτό της Ρωμιοσύνης στο Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια, που θα αποτελέσει την πλέον πολύτιμη ιστορική και πολιτιστική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές».

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.