Header Ads


Με τα δικά της παιδιά κόντρα στη Φουενλαμπράδα!

Με τα δικά της παιδιά κόντρα στη Φουενλαμπράδα!


Η Βασίλισσα δίνει αύριο Τετάρτη (19:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ μια κρίσιμη μάχη για το BCL. Υποδέχεται την ισπανική Φουενλαμπράδα (ως τώρα έχει ρεκόρ 3-1) και με νίκη κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κατακτήσει την πρωτιά στο όμιλο και ουσιαστικά να ρεφάρει για την ήττα από την Χάποελ.
Στο σημαντικό αυτό παιχνίδι η ΑΕΚ έχει στην αποστολή τέσσερα δικά της παιδιά. Μωραΐτης, Τσαλμπούρης, Ρογκαβόπουλος και Πράπας είναι στις τελικές επιλογές του Λούκα Μπάνκι με την 12άδα να συμπληρώνεται με δύο Αμερικάνους "ρούκι" και φυσικά έξι έμπειρους.

Η παρουσία τεσσάρων νεαρών Ελλήνων σε ένα τόσο δυνατό και σημαντικό ματς αποτελεί ένα πρώτο βήμα δικαίωσης του πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου. Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του, η ομάδα επένδυσε στο ελληνικό ταλέντο και πλέον δρέπει τους πρώτους καρπούς.

Με τα δικά της παιδιά λοιπόν να έχουν πλέον σημαντικό ρόλο στην ομάδα η ΑΕΚ θα πάει στο παιχνίδι απέναντι στους Ισπανούς και περιμένει τη στήριξη του κόσμου της. Οι άνθρωποι της Βασίλισσας περιμένουν από τους φίλους της ομάδας να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Κλειστό και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη δίνοντας ώθηση στους εμπειρότερους και διώχνοντας το άγχος από τους πιο νέους.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση συνεχίζεται τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 – 10 – 25 – 50 – 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.
- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)
- Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Παιδιά έως 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).
2) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.