Header Ads


Οι μάγκες της ΑΕΚ δεν ξέρουν να χάνουν!

Οι μάγκες της ΑΕΚ δεν ξέρουν να χάνουν!


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έδειξε τα... δόντια της απέναντι στην δυνατή Μπρέγκεντς, της οποίας επικράτησε με 29-25 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.
Οι μάγκες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έκαναν την αντεπίθεσή τους-Συγκλονιστικός ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚΑΡΑ με ψυχή σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τους μάγκες του Νίκου Γραμματικού, να δείχνουν πως δεν έχουν τη λέξη ήττα στο λεξιλόγιό τους!

Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης παρουσίασε τρομερή εικόνα απέναντι στην δυνατή Μπρέγκεντς και παρά το ότι απειλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ (21-20), χάνοντας μια διαφορά 5 γκολ, έκανε αυτό που έπρεπε και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 29-25, στο πρώτο ματς για την φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι έχουν προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης αρκεί να παρουσιαστούν έτσι όπως πρέπει και στην ρεβάνς της αναμέτρησης στην Αυστρία το ερχόμενο Σάββατο στις 24 Νοεμβρίου.

Ο κόσμος άκουσε το κάλεσμα των «κιτρινόμαυρων» και έδωσε δυναμικό «παρών» στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα, ενώ στο τέλος πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ!

Το ματς

Ένας τρελός ρυθμός επικράτησε στο ξεκίνημα του αγώνα, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν ακατάπαυστα και καμία από τις δυο να μην μπορεί να ξεφύγει (4-4, 5-5). Η ΑΕΚ, μετά τα πρώτα 10 λεπτά κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη της Μπρέγκεντς, με αποτέλεσμα να πάρει μια μικρή διαφορά (8-6), η οποία σταδιακά ανέβηκε ακόμα και στα 5 γκολ (13-8). Οι Αυστριακοί προσπάθησαν να πλησιάσουν και να μειώσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού (15-11). Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά, εκμεταλλευόμενοι μια μικρή χαλάρωση της ΑΕΚ, η οποία, όμως, πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ (16-15).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο του προηγούμενου μέρους. Το σκορ είχε πολλές εναλλαγές, αφού η Μπρέγκεντς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (17-17). Ο ρυθμός στη συνέχεια, έπεσε αρκετά και η ΑΕΚ αν και κρατούσε μια ισχνή διαφορά (19-18) δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της (19-19). Κάποια περίεργα σφυρίγματα της διαιτησίας συνετέλεσαν στο να χάσει περισσότερο η ΑΕΚ την ψυχραιμία της και οι Αυστριακοί κατάφεραν να περάσουν μπροστά για πρώτη φορά στο σκορ (21-20). Η Ένωση κάπου εκεί... αφυπνίστηκε και έκανε την δική της αντεπίθεση παίρνοντας διαφορά 3 γκολ (24-21). Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει ώθηση στους παίκτες του Νίκου Γραμματικού, οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά (27-25) και να την διατηρήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας μια σημαντική νίκη με 29-25.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-4, 10-8, 13-10, 14-11, 16-15 (ημιχρ.), 18-17, 19-18, 20-20, 24-21, 25-24, 29-25.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.