Header Ads


Με Σάκοτα η ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη!

Με Σάκοτα η ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη!


Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κύμη, εκτός έδρας, για την 6η αγωνιστική της Basket League, με τον Λούκα Μπάνκι να έχει στη διάθεσή του τον Ντούσαν Σάκοτα.
Οι ατυχίες, για την ΑΕΚ, ήταν πολλές τις τελευταίες ημέρες. Η Ένωση κόντρα στην Λιετκαμπέλις είχε να διαχειριστεί τις απουσίες των Εξέβιερ Ρατάν Μέις, Βασίλη Ξανθόπουλου, Βασίλη Καββαδά και Ντούσαν Σάκοτα, παρατάσσοντας μια άκρως νεανική 12άδα κόντρα στους Λιθουανούς.

Τα νέα, πάντως, αναφορικά με την κατάσταση του αρχηγού της ΑΕΚ ήταν ευχάριστα. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος φόργουορντ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής, αφήνοντας την συμμετοχή του στα... χέρια του Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός κόουτς άναψε το «πράσινο φως» και θα έχει στη διάθεσή του τον Σάκοτα για την αναμέτρηση με την Κύμη. Η κατάστασή του, εξάλλου, εμφάνισε βελτίωση τις τελευταίες μέρες, σε τέτοιο βαθμό ώστε να βγάλει μέρος των προπονήσεων, αφου΄πρώτα είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα.

Έτσι, στην αναμέτρηση της Χαλκίδας, ο αρχηγός της ΑΕΚ θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα του στην προσπάθειά της για την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.