Header Ads


Τέλος ο Χιμένεθ, αναλαμβάνει ο Πάκο Ερέρα την Λας Πάλμας!

Τέλος ο Χιμένεθ, αναλαμβάνει ο Πάκο Ερέρα την Λας Πάλμας!


Πρόωρο τέλος έλαβε η συνεργασία του Μανόλο Χιμένεθ με την Λας Πάλμας. 
Η ισπανική ομάδα τον απέλυσε έπειτα από την ισοπαλία με την Γρανάδα (2-2) και φέρνει για αντικαταστάτη του τον πρώην τεχνικό του Άρη, Πάκο Ερέρα.

«Game Over» για τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Λας Πάλμας. Έπειτα από μόλις πέντε μήνες θητείας στην ομάδα των Κανάριων Νήσων, ο Ανδαλουσιάνος κόουτς αποχωρεί από τον πάγκο της.

Η ισοπαλία (2-2) με την Γρανάδα το βράδυ της Παρασκευής (16/11) αποδείχτηκε οδυνηρή για τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ και τον έστειλε στην πόρτα της εξόδου.

Ο Χιμένεθ πλήρωσε το...μάρμαρο της κακής πορείας της Λας Πάλμας στη Segunda Division, που μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γρανάδα η διοίκηση της Λας Πάλμας έλαβε την απόφαση να απολύσει τον Μανόλο Χιμένεθ και να παραδώσει το τιμόνι της ομάδας στον Πάκο Ερέρα, όπου αποκάλυπτε πως ο άλλοτε τεχνικός του Άρη βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα για την μετά – Χιμένεθ εποχή.

«Μίλησα με τον Πάκο Ερέρα. Το Σάββατο (17/11) θα προσγειωθεί στο νησί και θα είναι νέος μας προπονητής» τόνισε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.