Header Ads


Ρίβερ - Μπόκα: Ο μάγκας οπαδός της Ρίβερ που έδωσε μάθημα πολιτισμού και ανθρωπιάς σε όλους!

Ρίβερ - Μπόκα: Ο μάγκας οπαδός της Ρίβερ που έδωσε μάθημα πολιτισμού και ανθρωπιάς σε όλους!


Την ώρα που ο περιβάλλοντας χώρος του "Μονουμεντάλ" είχε γίνει πεδίο μάχης προκαλώντας την αναβολή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores, ένας φίλος της Ρίβερ έκανε άπαντες να υποκλιθούν μέσα από τηλεοπτικό μήνυμα (VIDEO).
Το πολυδιαφημισμένο δεύτερο ματς της Ρίβερ με την Μπόκα για τον τελικό του Copa Libertadores δεν εξελίχτηκε ως γιορτή του ποδοσφαίρου όπως θα ήθελε η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου αλλά ως πόλεμος χαρακωμάτων, με τους ισχνή μειοψηφία να επιβάλλει τον κανόνα της ζούγκλας και της βίας.

Πέτρες και σίδερα ήταν μερικά μόνο από τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν από τα χέρια οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ βάζοντας στο στόχαστρο το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών των φιλοξενουμένων (διακομίστηκαν στο νοσοκομείο) και κατ'επέκταση τη μετάθεση του αγώνα για 24 ώρες μετά (25/11, 22:00 ώρα Ελλάδας).

Την ώρα πάντως που αρκετοί οπαδοί των "μιλιονάριος" έδειχναν πως δεν είχαν όρεξη να δουν ποδοσφαιρο αλλά να έρθουν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις, ένα φίλος της Ρίβερ έδειξε την κλάση και το μεγαλείο του, στέλνοντας μήνυμα συναδέλφωσης στους φανς και των δύο μεγάλων συλλόγων της Αργεντινής.

"Στάσου Ρίβερ, είμαι οπαδός της Ρίβερ αλλά ζητώ συγγνώμη από την Μπόκα. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη, ως φαν της Ρίβερ.

Ο αδερφός μου είναι οπαδός της Μπόκα και τον αγαπώ ως οπαδό της Μπόκα. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό και να είμαστε πολιτισμένοι.

Αν είμαστε πολιτισμένοι θα ωριμάσουμε όλοι. Δεν έχει σημασία ούτε η θρησκεία, ούτε η πολιτική, ούτε τίποτα άλλο", ήταν το μήνυμά του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, το οποίο κάνει μάλιστα το γύρο του κόσμου μέσω των social media.


sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.