Header Ads


Θέλει Πογκμπά η Παρί, προσφέρει τον Βεράτι ως αντάλλαγμα

Θέλει Πογκμπά η Παρί, προσφέρει τον Βεράτι ως αντάλλαγμα


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πολ Πογκμπά είναι στη λίστα με τους υπό αποχώρηση παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκεί, προσφέροντας μάλιστα ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Βεράτι.
Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσοίωνο, κανείς δεν ξέρει πώς θα συνεχίζει να πορεύεται με τον Ζοζέ Μουρίνιο και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετα το καλοκαίρι, ειδικά αν μείνει ο Πορτογάλος κόουτς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκεί για τον διεθνή Γάλλο μέσο των "κόκκινων διαβόλων" και σε περίπτωση που μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, τότε θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στο πλούσιο οπλοστάσιο που κοουτσάρει ο Τόμας Τούχελ.

Η Παρί δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, ώστε να βολιδοσκοπίσουν τις προθέσεις του και το αν επιθυμεί να επιστρέψει στη Γαλλία για τους Παριζιάνους..

Η Μάντσεστερ φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει, αν η Παρί δώσει περίπου 115 εκατ. ευρώ, όσο κόστισε δηλαδή για να πάρει μετεγγραφή από τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, η Παρί είναι έτοιμη να παραχωρήσει, ως αντάλλαγμα, τον Μάρκο Βεράτι για να προχωρήσει το deal.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.