Header Ads


Αγοράζει από τώρα τον Οικονόμου η ΑΕΚ

Αγοράζει από τώρα τον Οικονόμου η ΑΕΚ


Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική συμφωνία της Ενωσης με την Μπολόνια ώστε να αγοράσει από τώρα τον διεθνή Έλληνα στόπερ


Από τώρα κάνει αποκλειστικά δικό της τον Μάριο Οικονόμου η ΑΕΚ. Η Ενωση απέκτησε τον διεθνή κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι δανεικό με οψιόν αγοράς από την Μπολόνια.

Κι αυτή την οψιόν την ενεργοποιεί από τώρα. Είναι ικανοποιημένοι στην ΑΕΚ από τον 26χρονο στόπερ τόσο από την απόδοσή του, όσο και από τη συμπεριφορά του και ήδη ξεκίνησαν επαφές με την Μπολόνια για την αγορά του.

Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία, με την ΑΕΚ να καταβάλει στους Ιταλούς ένα ποσό λίγο πιο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, όπου ήταν και η ρήτρα αγοράς του. Απλώς επειδή αυτά τα χρήματα θα δοθούν τώρα και αρκετούς μήνες πριν το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα αγοράσει τον Οικονόμου με ένα ποσό μικρότερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ήδη ο παίκτης έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ως τώρα ο Οικονόμου έχει παίξει σε 12 ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα (επτά στην Ευρώπη, τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο).

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.