Header Ads


Νέα Εξέλιξη: Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για Ολυμπιακό!

Νέα Εξέλιξη: Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για Ολυμπιακό!


Όλοι περίμεναν την κίνηση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου! - «Τρελάθηκαν» στην Ένωση!
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βάσει όσων στοιχείων προκύπτουν από το παιχνίδι στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα από κανένα επίσημο έγγραφο (φύλλο αγώνα, εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας) δεν προκύπτει τραυματισμός, βιαιοπραγία ή φθορά ώστε να δικαιολογηθεί κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Όπως γράφει το 10.gr, ο κ. Σιμιτζόγλου είχε δικαίωμα έφεσης όμως βάσει των επίσημων στοιχείων που υπάρχουν από τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα, δεν έχει κανέναν λόγο να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια σε αντίθεση με τα… όνειρα κάποιων.

Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς και την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ίδιος ο κύριος Σιμιτζόγλου ήταν που δεν είχε ασκήσει έφεση για τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.