Header Ads


Απών από την προπόνηση της Άντερλεχτ ο Βράνιες, καλείται σε απολογία!

Απών από την προπόνηση της Άντερλεχτ ο Βράνιες, καλείται σε απολογία!


Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει στην Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες. 
Κάτι παραπάνω από βαρύ δείχνει το κλίμα για τον Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Μετά το ποστάρισμά του για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Άγιαξ, κλήθηκε σε απολογία, ενώ σήμερα απουσίασε και από την προπόνηση.
Το ποστάρισμα που έκανε στο instagram ο Βόσνιος αμυντικός (ανεβάζοντας φωτογραφία από τα επεισόδια του ΑΕΚ-Άγιαξ και γράφοντας «καλώς ήρθατε στην κόλαση) έχει προκαλέσει δυσφορία σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Μετά λοιπόν από το hashtag που έφτιαξαν στα social media οι οπαδοί της ομάδας ζητώντας την απομάκρυνσή του, θεωρείται δεδομένο ότι ο Βράνιες θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού διευθυντή, Μίκαελ Βερσούρεν.

Παράλληλα, την Τετάρτη απουσίασε και από την προπόνηση, με τον προπονητή του Χάιν Φανχέζενμπρουκ να προσπαθεί πάντως να ρίξει τους, λέγοντας:

«Η απουσία του σχετίζεται με τραυματισμό και όχι με αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύλλογος, αλλά οι άνθρωποι κάνουν λάθη κι εκείνος είναι άνθρωπος. Θα το συζητήσουμε μαζί του και με τη διοίκηση, θέλω να μάθω γιατί το έκανε αυτό».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.