Header Ads


Οι Νέοι του Ατρόμητου... διέλυσαν τον Ολυμπιακό με 6άρα!

Οι Νέοι του Ατρόμητου... διέλυσαν τον Ολυμπιακό με 6άρα!


Ένα μικρό πάρτι έστησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι Νέοι του Ατρόμητου, μιας και... διέλυσαν τους Πειραιώτες με 6-2!
Βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Κ19 στο γήπεδο του Ρουφ, μιας και οι Νέοι του Ατρόμητου τον κέρδισαν 6-2 στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες, ήταν ανώτεροι των «ερυθρολεύκων» κι δεν άφησαν κανένα λάθος του αντιπάλου να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Στις πρώτες δύο φάσεις του στο 15' και στο 24' ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Τριμμάτη, με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο 41' με κεφαλιά του Βοΐλη. Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με την ομάδα του Περιστερίου να... ξεσπά στην επανάληψη.

Στο 60', ο Τσακίρης έκανε το 3-1, στο 67' ο Τριμμάτης σημείωσε χατ τρικ και το 4-1, πριν ο Βαγγέλης στο 90' γράψει το 5-1. Οι «ερυθρόλευκοι», μείωσαν σε 5-2 στο 93' με τον Ράμα, όμως ο Τριμμάτης είχε και τέταρτο τέρμα, διαμορφώνοντας στο 94' το τελικό 6-2.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μανδάς, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (82’ Ανδριόπουλος), Τριμμάτης, Ρούνης (89’ Μέμα), Βαγγέλης.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός (58’ Τσερκώνης), Φέκκας, Ντουμάνης (58’ Μαρίνος), Βοΐλης, Μπουλάρι.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.