Header Ads


Η Ρόμα δωρίζει 150.000 ευρώ για τα ιατρικά έξοδα φίλου της Λίβερπουλ

Η Ρόμα δωρίζει 150.000 ευρώ για τα ιατρικά έξοδα φίλου της Λίβερπουλ


Το ποσό των 150.000 ευρώ θα δωρίσει η Ρόμα σε φίλο της Λίβερπουλ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς των «τζιαλορόσι» τον περασμένο Απρίλιο.
Τον προηγούμενο Απρίλιο Λίβερπουλ και Ρόμα αγωνίζονταν για μια θέση στον τελικό του Champions League. Ωστόσο, έξω από το Άνφιλντ Ιταλοί οπαδοί ξυλοκόπησαν βάναυσα τον άτυχο οπαδό της Λίβερπουλ, Σον Κοξ, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική βλάβη.

Ως εκ τούτου, η Ρόμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη εκ μέρους των οπαδών της αποφάσισε να δωρίσει 150.000 ευρώ για να καλύψει τα ιατρικά του έξοδα. Από αυτά, τα 100.000 τα δίνει η ομάδα και τα 50.000 ο πρόεδρός της, Τζιμ Παλότα, με προσωπική του δωρεά.

Ο Παλότα δήλωσε σχετικά: «αυτό που συνέβη στον Σον Κοξ δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν, που πάει να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Οι σκέψεις μας είναι με τον Σον, τη Μαρτίνα και όλη τους την οικογένεια. Ελπίζουμε ο Σον να αναρρώσει πλήρως όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Από την πλευρά της, η Μαρτίνα Κοξ, σύζυγος του Σον, σημείωσε: «όλη μας η ζωή έχει γυρίσει ανάποδα από αυτό που συνέβη στον Σον. Δεν υπάρχει σημάδι ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι σύντομα. Ακόμη και μετά από εκτεταμένες και εξειδικευμένες θεραπείες, οι οποίες θα πάρουν χρόνια, θα χρειαστεί ιατρική περίθαλψη για το υπόλοιπο της ζωής του».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.