Header Ads


Από τη Φιλιππούπολη… βγήκε η 11αδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Από τη Φιλιππούπολη… βγήκε η 11αδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει την πολυτέλεια πλέον να διαχειρίζεται ένα ρόστερ με μπόλικες λύσεις – Όλα τα δεδομένα για το ντέρμπι του Σαββάτου.
διαδικαστικού χαρακτήρα για την ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν το… άφησε να περάσει δίχως όφελος για το κλαμπ. Περίμενε να δει στοιχεία, να δει την κατάσταση των παικτών του και να ξέρει καλύτερα τι έχει να περιμένει πια από όλο το ρόστερ του.

Όμως από το ματς της Φιλιππούπολης και το 0-4 της ΑΕΚ, εν ολίγοις μάθαμε και την 11αδα του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένο ότι αγωνίστηκαν 90λεπτο τόσο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όσο και ο Μάριος Οικονόμου, τότε μπροστά από τον Βασίλη Μπάρκα το Σάββατο θα βρίσκονται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ούρος Τσόσιτς, όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς με τον Αρη την περασμένη Κυριακή. Παρότι υπάρχει… ένσταση για τον Τσόσιτς, αφού δεν ήταν σε καλή κατάσταση απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στα δύο άκρα της άμυνας ο Μιχάλης Μπακάκης δεξιά και ο Νίκλας Χουλτ αριστερά έχουν… πάρει την φανέλα σπίτι τους, όπως συμβαίνει και στον άξονα με τον Αντρέ Σιμόες και τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Στην επίθεση ο Λούκας Μπογέ και ο Πέτρος Μάνταλος στα δύο άκρα είναι οι βασικές επιλογές, με τον Μάρκο Λιβάγια πίσω από τον Εζεκίελ Πόνσε σε σύστημα 4-2-3-1.

Ο Τάσος Μπακασέτας θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς για να διαπιστωθεί η κατάσταση του και να φανεί αν μπορεί να μπει στην αποστολή, αφού για την ενδεκάδα είναι δύσκολο πλέον έχοντας κάνει λίγες προπονήσεις. Όμως ο Ουζουνίδης έχει πλέον στην… εξίσωση των ακραίων επιθετικών εκτός του Γιαννιώτα και τον Αλμπάνη που έπαιξε χθες το ματς Κυπέλλου ως αλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση ο Ουζουνίδης έχει μόνο μία σίγουρη απουσία, αυτή του Λόπες. Και πλέον διαχειρίζεται διαφορετικά το ρόστερ του. Και αυτό θα κάνει μέχρι την επόμενη διακοπή πρωταθλήματος. Δηλαδή στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Ατρόμητο (εντός χωρίς κόσμο).

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.