Header Ads


Η ΑΕΚ... έκλεψε παίκτη από τη Ρόμα! (photo)

Η ΑΕΚ... έκλεψε παίκτη από τη Ρόμα! (photo)


Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα βρισκόταν τον περασμένο Δεκέμβρη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.
Η ΑΕΚ απέκτησε από την Ζελέζνιτσαρ τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του «Δικεφάλου». Το κόστος της μεταγραφής αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι ο 19χρονος βρισκόταν στο «ραντάρ» της Ρόμα, περνώντας από… ακτινογραφία μέσω Μοντσι, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς.

Ο Μόντσι δεν είναι κανένας… τυχαίος, αφού είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τη Σεβίλλη, ενώ τώρα προσπαθεί να πετύχει ανάλογα πράγματα με την ιταλική ομάδα, έχοντας ως μεγάλο ατού να ανακαλύπτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο «μικρός» Σαμπανάτζοβιτς.

Οι «τζιαλορόσι» ενδιαφέρθηκαν για τον Ανέλ τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato.it, κάτι που αναπαρήγαγαν πολλά ιταλικά, αλλά και βοσνιακά Μέσα. Μάλιστα, τότε γραφόταν ότι πέρα από τη Ρόμα, τόσο η Αταλάντα, όσο και η Φιορεντίνα παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του Βόσνιου.

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα του Calciomercato.it  για το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι»:




Ο… μικρός Σαμπανάτζοβιτς, βάσει όσων αποκαλύπτουν τα social media του παίκτη, είναι μεγάλος φαν του μαχητή Conor McGregor, αφού τον έχει για… εξώφυλλο στο Facebook!

 Όσο για τα ποδοσφαιρικά του ενδιαφέροντα, ο «Σάμπα» έχει φωτογραφίες των Τσόλο Σιμεόνε, Φερνάντο Τόρες και Ολιβιέ Ζιρού!

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.