Header Ads


Unlabelled O παίκτης της ΑΕΚ που…έβγαλε τα μάτια του σκάουτερ της Τότεναμ, Πίτερ Μπράουντ

O παίκτης της ΑΕΚ που…έβγαλε τα μάτια του σκάουτερ της Τότεναμ, Πίτερ Μπράουντ


Μπορεί η Τότεναμ να βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για Μπάρκα, Γαλανόπουλο, ωστόσο άλλος ήταν ο παίκτης της Ένωσης που…έβγαλε τα μάτια του σκάουτερ των Λονδρέζων, Πίτερ Μπράουντ. 
Σε πιστό θαμώνα των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξελίσσεται ο σκάουτερ της Τότεναμ, Πίτερ Μπράουντ.

Έπειτα από το παιχνίδι (28/8) με την Βίντι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, ο «κατάσκοπος» των «σπιρουνιών» βρέθηκε (και) το βράδυ της Τρίτης (2/10) στο «Σπύρος Λούης» προκειμένου να παρακολουθήσει live την αναμέτρηση ΑΕΚ – Μπενφίκα.

Παρεμπιπτόντως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο mister πέρασε από τη Ριζούπολη και είδε τη νίκη (3-1) της Μπενφίκα επί της ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League.

Ο Μπάρκας και ο Γαλανόπουλος

Οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του απεσταλμένου των «σπιρουνιών» σε αγώνες της ΑΕΚ, αν μη τι άλλο «φωτογραφίζουν» ένα…άλφα ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή, ή καλύτερα ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα τους Βασίλη Μπάρκα και Κώστα Γαλανόπουλο.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που περνούν από τη διαδικασία του scouting report από πλευράς Τότεναμ και ίσως σε πιο έντονο βαθμό αυτή την περίοδο ο Μπάρκας, δεδομένου πως η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 35χρονου Ολλανδού πορτιέρε, Μισέλ Φορμ, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και αναζητεί δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Λορίς. 

Και η Τσέλσι στο ΟΑΚΑ

Όχι πάντως πως εκτός από την Τότεναμ, δεν υπάρχουν κι άλλες αγγλικές ομάδες που έχουν στο...ραντάρ τους τον διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Μια φορά και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA (και) σκάουτερ της Τσέλσι έκανε check in το βράδυ της Τρίτης (2/10) στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς όπου ο Μπάρκας δεν έβγαλε σωστά αντανακλαστικά στη φάση του πρώτου γκολ της Μπενφίκα, απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο μια κεφαλιά του Φέισα, ενώ στα άλλα δύο πορτογαλικά γκολ δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Όσο για τον Γαλανόπουλο; Κινήθηκε σε υψηλές στροφές, κέρδισε πολλές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο από ένα δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση που έφερε το τρίτο γκολ της Μπενφίκα.

Εντυπωσιάστηκε με τον Χουλτ

Για να επανέλθουμε όμως στον σκάουτερ της Τότεναμ, ο παίκτης της ΑΕΚ που τον εντυπωσίασε με την απόδοσή του δεν ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που σημείωσε τα δύο γκολ της Ένωσης κι έχασε μια τεράστια ευκαιρία για χατ τρικ, αλλά ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αμυντικός κέρδισε τον Πίτερ Μπράουντ όσο κανείς άλλος, σε μια βραδιά όπου αν ο Κλωναρίδης δεν είχε σημειώσει και τα δύο γκολ της ΑΕΚ, τότε ο Χουλτ θα ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Ο 28χρονος μπακ «όργωσε» την αριστερή πλευρά, αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα της Μπενφίκα, ενώ εκτός από τα μάτια του σκάουτερ της Τότεναμ, έβγαλε και την ασίστ για το πρώτο γκολ του Κλωναρίδη.

Το γεγονός πως ο διεθνής Σουηδός παίκτης κατάφερε να «γοητεύσει» τον απεσταλμένο της Τότεναμ, ασφαλώς και αποτελεί σημείο αναφοράς και επιβεβαιώνει την εξαιρετική βραδιά στην οποία βρέθηκε στο κορυφαίο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.