Header Ads


Αυτοί είναι η next generation της ΑΕΚ! (BINTEO)

Αυτοί είναι η next generation της ΑΕΚ! (BINTEO)


Ξεχώρισαν ήδη από το πρώτο ματς...
Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας να δοκιμάσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και να χρησιμοποιήσει παίκτες που πιθανότατα θα αποτελέσουν το… νεό αίμα της ομάδας. Οι «μικροί» άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που πήραν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Μπότος και Γιούσης ξεκίνησαν βασικοί στο εύκολο 4-0 της ΑΕΚ στη Λάρισα, ενώ Μπάμπης και Σαρδέλης πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Για τον Σαρδέλη μάλιστα, ήταν η πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Ένωσης, την οποία συνδύασε με γκολ.

Το Who is who των… τεσσάρων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΟΥΣΗΣ, 19 ετών

Ο Χρήστος Γιούσης γεννήθηκε στις 8/2/1999 στον Βόλο, μεγάλωσε στη Σκιάθο, ενώ πρωτόπαιξε μπάλα στην Άνδρο. Αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, έχει ύψος 1,76 μ., ενώ όταν ήρθε πρώτη φορά στην Αθήνα δοκιμάστηκε από τον Ολυμπιακό. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του στην Ένωση, στις 30 Νοεμβρίου του 2017, στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα, οπού σημείωσε μάλιστα 2 γκολ στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 3-2 στο Ελ Πάσο. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΜΠΟΤΟΣ, 17 ετών

Ο Γιάννης-Φοίβος Μότος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/10/2000. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, ενώ ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008. Ο νεαρός είχε αρχίσει το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στη Διάνα Ηλιούπολης. Εχει ύψος 1,72. Πριν καν ενηλικιωθεί, έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ματς και μάλιστα ως βασικός στην ομάδα Νέων, σκοράροντας στον αγώνα με την Μπενφίκα για το Youth League της UEFA. Ο Μπότος έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της ανδρικής ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, πριν από μερικές εβδομάδες, στη Ριζούπολη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ, 17 ετών

Ο Γιάννης Σαρδέλης, μέλος της Κ-20 της ΑΕΚ, είναι γεννημένος στις 3/11/2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και εντάχθηκε στην Κ-17, προερχόμενος από την Ακαδημία Πατίστα στην Καλαμάτα. Εχει ύψος 1.71.Ο νεαρός πέρασε στη θέση του Γιαννιώτα στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας κι έδειξε πολύ δραστήριος. Προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ενώ στο Youth League τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές, απέναντι σε Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου.

ΠΑΡΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, 19 ετών
Ο Πάρης Μπάμπης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 17 Ιουλίου του 1999. Έχει ύψος 1,72, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ανήκει στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2013. Ήρθε στην Ένωση από την Αναγέννηση Πετρούπολης, ενώ έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ 15. Στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας πέρασε στη θέση του Άλεφ, επιστρέφοντας στα γήπεδα μετά την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.