Header Ads


H Τότεναμ εξετάζει ως αντι-Ντεμπελέ τον Γαλανόπουλο!

H Τότεναμ εξετάζει ως αντι-Ντεμπελέ τον Γαλανόπουλο!


Η ιστοσελίδα «footballfancast» αναφέρει πως ο σκάουτερ του αγγλικού συλλόγου έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα του νεαρού μέσου της ΑΕΚ, πηγαίνοντας ένα βήμα… παρακάτω την υπόθεση.
Την Τρίτη, στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, σκάουτερ της Τότεναμ βρισκόταν στο ΟΑΚΑ ώστε να τσεκάρει από κοντά τις περιπτώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου και του Βασίλη Μπάρκα.



Το δημοσίευμα στο Νησί υποστηρίζει πως «θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Ντεμπελέ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. Ο Γαλανόπουλος, μόλις 20 ετών, είναι ένας παίκτης που ο Ποκετίνο μπορεί να εξελίξει σε ένα ωραίο περιουσιακό στοιχείο και η εμπειρία του στο Champions League θα αποδειχθεί πολύτιμη προεργασία για το είδος των προκλήσεων που θα μπορούσαν να τον περιμένουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και στον Βασίλη Μπάρκα, τονίζοντας ότι «είναι το είδος του τερματοφύλακα που θα μπορούσε να αποτελέσει μια επαρκή κάλυψη για τον Γιορίς».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.