Header Ads


Cleverbet.eu: Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρα 22/10/2018

Cleverbet.eu: Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρα 22/10/2018


Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet. Από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά, βαθμολογίες, στατιστικά, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.

Super League: Ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Πρωτοπόρος και αήττητος ο Ατρόμητος, ο Αστέρας κάποια στιγμή θα δικαιωθεί για τις εμφανίσεις που κάνει

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για τον Ατρόμητο, κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε έτσι την 4η σερί του νίκη, έμεινε αήττητος φέτος, επιθετικά έχει λύσεις, δεν έχει δεχθεί γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια του. Εντός έδρας μετράει 10 βαθμούς σε 4 αγώνες, ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Μάλλον παίζει ο επιθετικός Μανούσος, μάλλον εκτός ο μεσοεπιθετικός Ενσικουλού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά υποχρεώθηκε στο 1-1 εντός έδρας, μένοντας για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη. Εκτός έδρας μετράει 3/3 ήττες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο μπακ Κυριακόπουλος είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι ο στόπερ Ματρικάρντι και ο μπακ Τασουλής, απών ο μεσοεπιθετικός Σάλας.

Προϊστορία: 5-2-2 το ρεκόρ της δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Πρόταση στοίχημα: Ο Ατρόμητος είναι αήττητος, χάρη βέβαια στο ευνοϊκό πρόγραμμα που είχε αλλά έστω και έτσι αμυντικά είναι πολύ δεμένος. Ο Αστέρας δικαιούται περισσότερα από όσα πήρε και ίσως ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal στο 1,62 του Stoiximan.

Premier League: Κερδίζει με τα ψέματα

Προβληματική η εικόνα της Άρσεναλ, που κερδίσει 6 σερί ματς, την ώρα που η Λέστερ με εξαίρεση το ματς με την Έβερτον έχει δείξει θετική εικόνα.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ

ΑΡΣΕΝΑΛ

Τρομερή εμφάνιση για την Άρσεναλ, διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας τη Φούλαμ, πετυχαίνοντας έτσι την 6η σερί νίκη της, επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εντός έδρας μετράει 3 νίκες και μια ήττα, ισοβαθμούσε στην 4η θέση με την Τότεναμ.

Παίζει ο Οζίλ, αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος, μάλλον εκτός ο Τσεχ λείπουν και 2-3 μακροχρόνιοι.

ΛΕΣΤΕΡ

Μετά από καιρό η Λέστερ, ήταν κακή και έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Έβερτον, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας παίζει ανοικτά με ρεκόρ 2 νίκες και 2 ήττες, απέχει 6 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. 

Τιμωρημένος ο στόπερ Μόργκαν, απών ο εξτρέμ Γκρέι.

Προϊστορία: Μόνο νίκες 4/4 μετράει η Άρσεναλ με τη Λέστερ την τελευταία δεκαετία με 3/4 over & goal-goal.

Πρόταση στοίχημα: Η Άρσεναλ κερδίζει χωρίς να πείθει αλλά έστω και έτσι έχει χτίσει δυναμική. Η Λέστερ ήταν πολύ κακή με την Έβερτον, αλλά είναι ομάδα που ξέρει να επιτίθεται και πάει για αποτέλεσμα στο Λονδίνο, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο στο 1,50 της Interwetten.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.