Header Ads


Γεωργάτος: Η ΑΕΚ άγγιξε το τέλειο στο δεύτερο ημίχρονο με Μπενφίκα

Γεωργάτος: Η ΑΕΚ άγγιξε το τέλειο στο δεύτερο ημίχρονο με Μπενφίκα


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για το ματς της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, τον Μαρτίνς και τον Παναθηναϊκό.
Το τελικό σκορ στο ΑΕΚ-Μπενφίκα αδικεί την πρωταθλήτρια Ελλάδας, όπως υποστήριξε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος σημείωσε ότι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ άγγιξε το τέλειο.

Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μπενφίκα άγγιξε το τέλειο η ΑΕΚ. Πλέον δεν έχει το άγχος για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ηρεμία και είναι σημαντικό. Στο μυαλό είναι μόνο το αγωνιστικό...

Η ΑΕΚ έχει καλά αμυντικά χαφ. Βέβαια οι δύο βασικοί έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας από τις αλλαγές.

Ο Πόνσε είναι καλός. Μ’ αρέσει. Έχει άλλα στοιχεία από τον Αραούχο βέβαια. Στην τριάδα μπροστά θα ήθελα λίγο πιο γρήγορους παίκτες.

Στο τελικό σκορ η ΑΕΚ αδικείται. Το τρίτο γκολ της Μπενφίκα ήταν τυχερό".

Ο Γεωργάτος μίλησε, επίσης, για:

το έργο το Μαρτίνς: "Είναι πολύ εύκολο να έχουμε όλοι γνώμη και να κρίνουμε μετά από κάθε ματς. Τώρα δεν είμαι μέσα στον Ολυμπιακό και βάσει των όσων βλέπων πιστεύω ότι οι κατάλληλοι είναι αυτοί. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Ξέρει τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαχειριστεί τους νέους παίκτες, αυτούς που μπήκαν στην ομάδα".

το ρόστερ του Ολυμπιακού: "Κακά τα ψέματα αυτό που βλέπαμε πέρσι στεναχωρούσε. Τώρα βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ανοχή από τον κόσμο και μια πρόθεση να δώσει χρόνο".

τα ματς του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και Μίλαν: "Έπαιξε ρόλο η απόδοση. Ξέρω τον Ολυμπιακό πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει αυτή τη χρονιά να δει μπάλα. Αν δεις μπάλα θα έρθει και το πρωτάθλημα. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση τότε καλύτερα να μην είσαι στον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκεφτόμουν ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή. 

Ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Σωστά δομημένη ήταν η ομάδα αλλά στην συνέχεια ήταν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν ρυθμό και κουράστηκαν".

τον Παναθηναϊκό: "Όλοι θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟ. Έχουν περιέργεια να δουν τα πιτσιρίκια. Ο Δωνης έχει διαχειριστεί εξαιρετικά το υλικό".

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.