Header Ads


Κατσουράνης: Θέλει πολύ συγκέντρωση ο σημερινός αγώνας!

Κατσουράνης: Θέλει πολύ συγκέντρωση ο σημερινός αγώνας!



Για το ματς του ΟΑΚΑ με την Μπενφίκα μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Μπενφίκα, Κώστας Κατσουράνης.

Με αφορμή την μάχη των "Αετών" ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και τόνισε πως η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Μπενφίκα και αν θέλει να κερδίσει κάτι θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη!

Αναλυτικά ο Κώστας Κατσουράνης είπε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για:

-τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με την Μπενφίκα: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Θέλει πολλή συγκέντρωση, να μην κοιτάνε την μπάλα οι παίκτες της ΑΕΚ, κάτι που δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουν το νου τους στους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα. Στο πρώτο ματς οι παίκτες της ΑΕΚ δεν το ευχαριστήθηκαν. Θεωρώ πως θα πρέπει να μπουν για να παίξουν το ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη, όχι να περιμένουν το μοιραίο».

-το προφίλ της Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα παίζει κυρίως από τα πλάγια, με τον Σάλβιο πολύ επικίνδυνο από τα δεξιά και το αριστερό μπακ (σ.σ. Γκριμάλδο) να συμμετέχει πολύ στο επιθετικό παιχνίδι. Παίζουν κλασικό 4-3-3, με δύο οκτάρια. Αν λείπει κάτι από την Μπενφίκα είναι η εμπειρία, έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες και θα λείψει και ο Ζαρντέλ που είναι έμπειρος».

-το κίνητρο της Μπενφίκα: «Έχουν πίεση στην Μπενφίκα. Έφεραν ισοπαλία στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και έρχονται για να καλύψουν το έδαφος από την ήττα από την Μπάγερν στην πρεμιέρα».

-το αν θεωρεί πως πρέπει η ΑΕΚ να παίξει απόψε με πιο συντηρητική διάταξη: «Όταν αλλάζεις διάταξη για να παίζεις πιο αμυντικά, συνήθως σου γυρίζει μπούμερανγκ και ο αντίπαλος σε βάζει μέσα στο τέρμα. Ομάδες σαν την Μπενφίκα δεν τους αρέσει να έχεις εσύ την μπάλα κι αυτό θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ. Θεωρώ πως πρέπει να βγει να παίξει ποδόσφαιρο και ας χάσει».

-το 3-3 της ΑΕΚ με τη Ρεάλ σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια: «Κάναμε αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ και σήμερα. Βγήκαμε να παίξουμε σε όλα τα ματς του ομίλου ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως στο 3-3 παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο, αξίζαμε τη νίκη, ενώ στο 2-2 στο Μπερναμπέου ήταν πολύ πιο δύσκολα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρχε πολύ θετική αύρα από τον κόσμο».

-την απουσία του Λιβάγια: «Ο Λιβάγια είναι πολύ χρήσιμος παίκτης για την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι η ομάδα εξαρτημένη από αυτόν, αλλά σίγουρα είναι ένας περιφερειακός φορ που μπορεί να συνεργαστεί καλά με τους άλλους και να δημιουργήσει και μόνος του κινδύνους. Είναι σοβαρή η απουσία του, αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος στη ρεβάνς με τη Βίντι».

-την παρουσία του Πόνσε: «Έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας σέντερ φορ είναι να βάζει γκολ. Θα πρέπει να δώσει στην ΑΕΚ τα γκολ που έδωσε πέρσι ο Αραούχο».

-το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League: «Ξέρω γω; Ποτέ! Λένε πως αύριο θα γίνει η κλήρωση. Δυστυχώς κάθε πέρσι είναι και καλύτερα».

-τη φετινή Παναχαϊκή: «Πάντα έχουμε καλή ομάδα, ανταγωνιστική όπως είδαμε και στα φιλικά, με νέα παιδιά. Είμαστε ένας μικρός Παναθηναϊκός. Πάμε με βάση ένα συγκεκριμένο πλάνο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.