Header Ads


Unlabelled «Μεταγραφή» από το πουθενά στην ΑΕΚ - Αυτά σχεδιάζει ο Μαρίνος!

«Μεταγραφή» από το πουθενά στην ΑΕΚ - Αυτά σχεδιάζει ο Μαρίνος!


Όλα τούμπα, γιατί «πανηγυρίζει» ο προπονητής. Φοβερά πράγματα…


Μπορεί η ΑΕΚ να μην κέρδισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι από την εξέλιξη του αγώνα. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, που κι αυτό μετράει, όσο για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του και την εικόνα που έδειξαν, παρόλο που, για μία ακόμα φορά, παρουσιάστηκαν αρκετές «αναποδιές» πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις «ρεζέρβες» της ομάδας του και για τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, ή ακόμα κι από την... εξέδρα, για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Μάλιστα, πιστεύει πως, αν σε αυτή τη φάση και με τόσα προβλήματα, η ΑΕΚ είναι τόσο ανταγωνιστική απέναντι στις βασικούς διεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τότε μπορεί να πάρει κεφάλι μετά τη διακοπή και με την επιστροφή των απόντων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι η εικόνα των «κιτρινόμαυρων», αλλά η διάρκεια κι αυτή θα επιτευχθεί όταν το ρόστερ είναι ξανά πλήρες, αν, βεβαίως, δεν παρουσιαστούν νέα προβλήματα. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό των πολλών τραυματισμών, αναμένεται να γίνει σχετική σύσκεψη εντός της ομάδας, στο διάστημα της διακοπής, προκειμένου να εντοπιστεί η «πηγή» του κακού και να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν.


Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει ήδη το «μήνυμα» από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για να ψάξει το θέμα και να δώσει άμεσα τέλος στην «επιδημία» που έχει πλήξει την ομάδα και την έχει μετατρέψει σε... νοσοκομείο. Και η σχετική «νύξη» στον προπονητή δεν έγινε τώρα, μετά και τους νέους τραυματισμούς, αλλά πριν από δύο εβδομάδες…

Δίνει χρόνο στον Μοράν

Στο μεταξύ, όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να εντάξει ξανά στα πλάνα του τον Ερίκ Μοράν, ο οποίος δεν ήταν αρνητικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην πάρει φανέλα βασικού, αλλά ο Ισπανός χαφ θα υπολογίζεται κανονικά ως μία «εφεδρική» λύση για το κέντρο, εκεί όπου ο Αντρέ Σιμόες έχει απογοητεύσει άπαντες με την απόδοσή του, ενώ, πλέον, υπάρχει πρόβλημα και με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.