Header Ads


Unlabelled Τρομερή επένδυση-πακέτο με την Αγιά Σοφιά εκτοξεύει την Ένωση!

Τρομερή επένδυση-πακέτο με την Αγιά Σοφιά εκτοξεύει την Ένωση!


Πατάει γκάζι η Ένωση, σεντονάτη παντού. Όλο το παρασκήνιο! Κίνηση - ματ από Μελισσανίδη!
Με κίνηση - ματ που εξέπληξε τους πάντες ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του παλιού πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς το δικό της το χρησιμοποιούσε από το 2000.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι του 2010 και η γερμανική ομάδα το είχε διαμορφώσει με βάση τις ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, με το κόστος του να προσεγγίζει τις 150.00 ευρώ.

Βέβαια, πρόκειται για μεταχειρισμένο όχημα, οπότε η Ένωση εκτιμάται ότι το αγόρασε στα 2/3 αυτής της τιμής, πιθανότατα κάτω από τις 80.000 ευρώ.

Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση από πλευράς "Τίγρη", αφού οι ανέσεις που μπορεί να προσφέρει το εν λόγω πούλμαν είναι πάρα πολλές, μέχρι και... μασάζ στους ποδοσφαιριστές!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πούλμαν έχουν γίνει παρεμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια και κόστισαν 140.000 ευρώ, καθώς το 2017 είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση πριν από το ματς των Βεστφαλών με τη Μονακό για το Champions League.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να διαμορφωθεί στα χρώματα και σήματα της ΑΕΚ και να... υποδεχθεί τους Κιτρινόμαυρους στα νέα τους ταξίδια!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.