Header Ads


Κρίση στην Μπάγερν: Το ποδήλατο αιτία του σχίσματος Κόβατς - παικτών

Κρίση στην Μπάγερν: Το ποδήλατο αιτία του σχίσματος Κόβατς - παικτών


Η σχέση του τεχνικού της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, με τους παίκτες του έχει ψυχρανθεί περισσότερο λόγω της εντολής του Κροάτη για 20λεπτη άσκηση με ποδήλατο στο τέλος κάθε προπόνησης και μετά τα επίσημα ματς.
Μπορεί οι Νίκο Κόβατς και Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να πίνουν μπύρες στο Oktoberfest αλλά η κρίση στην Μπάγερν είναι βαθιά. Η ομάδα του Μονάχου και προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ (23/10 και 7/11 για τρίτη και τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League) "τρέχει" σερί τεσσάρων ματς χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες).

Η ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια της Μπάγερν είναι βαριά. Οι σχέσεις του 46χρονου Κροάτη με πολλούς παίκτες του διέπονται από χαμηλές θερμοκρασίες. Μια από τις κύριες αιτίες, σύμφωνα με την "BILD", είναι και η εντολή του για 20λεπτη άσκηση με ποδήλατο τόσο στο τέλος κάθε προπόνησης, όσο και μετά τα επίσημα ματς.

Μερικοί εξ αυτών, σύμφωνα με την κορυφαία γερμανική εφημερίδα, αποφάσισαν να παραβούν την εντολή και να προπονηθούν ατομικά. Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, πολλές ημέρες από τότε που ο Χάμες Ροντρίγκες μονολογούσε στ' αποδυτήρια ερήμην του Νίκο Κόβατς: "Δεν είμαστε στην Άιντραχτ".

Το "καρφί" του για τον 46χρονο Κροάτη τεχνικό προφανές, καθώς δούλεψε από το 2016 έως το 2018 στην ομάδα της Φρανκφούρτης πριν μετακομίσει στο Μόναχο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.