Header Ads


Τρελή εξέλιξη στην καριέρα του Κουτρουμπή - Μετά από ΑΕΚ και ΠΑΟ, διαβάστε πού πάει - Είναι δυνατόν;

Τρελή εξέλιξη στην καριέρα του Κουτρουμπή - Μετά από ΑΕΚ και ΠΑΟ, διαβάστε πού πάει - Είναι δυνατόν;


Πισωγύρισμα για τον Έλληνα άσο...
Μπορεί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που μετακόμισαν στο Ισραήλ να μην έκαναν απόσβεση, ωστόσο εσχάτως ομάδα από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, εξετάζει την προοπτική απόκτησης ενός παίκτη «made in Greece».

Ο ένας χειρότερα από τον άλλον τα πήγαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που δοκίμασαν την τύχη τους στο Ισραήλ.

Ο Λουκάς Βύντρα αγωνίστηκε με την Χάποελ Τελ Αβίβ τη σεζόν 2015-16 και βρέθηκε στα αθλητικά δικαστήρια να διεκδικεί τα οφειλόμενα χρήματά του.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά στην Μακάμπι Χάιφα και αποχώρησε άδοξα, το ίδιο και ο Σωτήρης Νίνης στην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

Ο Θανάσης Παπάζογλου συνεχίζει στην Χάποελ Χάιφα επειδή αρνήθηκε να πάει δανεικός στην Μπνέι Γιεχούντα, ενώ o Γιάννης Ανέστης πρόλαβε να φορέσει μέσα σε ένα καλοκαίρι και διάστημα 40 ημερών μόλις σε 2 παιχνίδια τα γάντια της Χάποελ Μπερ Σεβά και κούνησε μαντίλι!

Όλα αυτά τα παραδείγματα πάντως, δεν φαίνονται ικανά να σταματήσουν το ελληνικό shopping από πλευράς των ισραηλινών ομάδων.

Σύμφωνα με γκαραντί πληροφορία που έφτασε στο SDNA από την πιάτσα των ατζέντηδων, ισραηλινή ομάδα βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική απόκτησης του Γιώργου Κουτρουμπή.

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από την λύση της συνεργασίας το καλοκαίρι με την Σταντάρ Λιέγης, έχοντας γράψει στο κοντέρ 8 συμμετοχές το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν με τη βελγική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, το μεταγραφικό…παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες εξακολουθεί και παραμένει ελεύθερο στο Ισραήλ, ενώ το κλαμπ που έκανε focus στον Κουτρουμπή, προσφέρει μάξιμουμ μηνιαίο μισθό 20.000 ευρώ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.