Header Ads


«Καμία ευθύνη για τα επεισόδια» - Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Καμία ευθύνη για τα επεισόδια» - Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ


Τι ειπώθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή.
Την απαλλαγή της για τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζήτησε η ΑΕΚ, κατά την απολογία της το μεσημέρι της Παρασκευής (12/10) στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, όπως αναφέρει το sdna.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μηνάς Λυσσάνδρου ζήτησε την επιβολή προστίμου για επεισόδια χωρίς βιαιοπραγίες και για ρίψη αντικειμένων. Η απόφαση θα βγει πιθανότατα εντός της ημέρας. Η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ ήταν ότι τα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα, έγιναν εκτός του εν γένει χώρου του γηπέδου (άρα δεν έχει ευθύνη η ομάδα) και ότι δεν υπήρχαν βιαιοπραγίες, ούτε φθορές (που απαιτούνται από τον πειθαρχικό κώδικα για να επιβληθούν οι ποινές με το άρθρο με το οποίο κατηγορείται η «Ένωση».

Ακόμη, η ΑΕΚ επικαλέστηκε την έκθεση του παρατηρητή αγώνα της Super League που κάνει λόγο για άγνωστους οπαδούς ενώ η έκθεση της Αστυνομίας αποδίδει τα επεισόδια σε οπαδούς της ομάδας.

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος διοργάνωσης του αγώνα Nικος Σμπαρούνης που υποστήριξε ότι κατά την αυτοψία που έγινε στο χώρο όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια, την επόμενη ημέρα του αγώνα, δεν διαπίστωσε φθορές με εξαίρεση ένα ραγισμένο τζάμι. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι ο Πειθαρχικός Κώδικας «απαιτεί» σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας.

Επίσης, κατέθεσε ότι στο ιατρείο του γηπέδου, μετά το τέλος του αγώνα, δεν είχε καταγραφεί κάποιος τραυματισμός. Εκανε λόγο τέλος, για μετακίνηση ορισμένων οπαδών στο ημίχρονο του αγώνα. σε άλλη θύρα εξαιτίας της οσμής από τα δακρυγόνα που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.