Header Ads


Δείτε ΑΕΚ – Μπάμπεργκ και κερδίστε εισιτήριο διαρκείας!

Δείτε ΑΕΚ – Μπάμπεργκ και κερδίστε εισιτήριο διαρκείας!


Η Βασίλισσα σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 8 εισιτήρια διαρκείας – Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.
Οκτώ εισιτήρια διαρκείας θα μοιράσει η ΚΑΕ ΑΕΚ σε Ενωσίτες που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League την Τετάρτη 24/10/2018 στις 19:30.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες: 

H AEK BC σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 8 εισιτήρια διαρκείας στον αγώνα με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ, που θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League την Τετάρτη 24/10/2018 στις 19:30.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα e-mail στην διεύθυνση socialmedia@aekbc.gr με θέμα Αγάπη Διαρκείας, επισυνάπτοντας ένα βίντεο ή μία φωτογραφία από τη θέση σας μέσα στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Μπάμπεργκ.

Ακόμα, θα χρειαστεί να στείλετε ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο όσοι αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ και όχι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

*Συμμετέχοντας στον ανωτέρω διαγωνισμό γνωρίζετε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα τυχόν δεδομένα εικόνας σας θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται από την AEK BC για τους σκοπούς και μόνο της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό αυτόν και παρέχετε την συγκατάθεσή σας για τον σκοπό αυτόν και μόνο.


*Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε της συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας email στη διεύθυνση socialmedia@aekbc.gr και η ΑΕΚ BC θα παύσει την επεξεργασίας των δεδομένων σας για τον ανωτέρω σκοπό. Ενδεχόμενη ανάκληση της συγκατάθεσής σας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό.


*Οι τυχεροί, που θα κερδίσουν από 1 Εισιτήριο Διαρκείας ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ''Αγάπη Διαρκείας''

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.