Header Ads


Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Μπενφίκα!

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Μπενφίκα!


Σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Με το αγαπημένο του 4-3-3 και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει την Μπενφίκα ο Ρουΐ Βιτόρια, στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, οι “Αετοί”, θα ξεκινήσουν με τον Βλαχοδήμο κάτω από την εστία.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Αντρέ Αλμέιδα, στο αριστερό ο Γκριμάλντο, ένα άκρος επιθετικογενης μπακ-χαφ και στα στόπερ οι Ρούμπεν Ντίας και Κόντι, με τον τελευταίο να παίρνει την θέση του αρχηγού Ζαρντέλ, αν και δεν έπεισε στο τελευταίο παιχνίδι με την Τσάβες όπου αποβλήθηκε στο τέλος. Στην μεσαία γραμμή, ως κόφτης θα ξεκινήσει ο γνωστός μας από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό Λιούμπομιρ Φέισα, αριστερά ως εσωτερικός μέσος ο Πίτσι και δεξιά ο Γκέντσον, το... next best thing των “Αετών”.

Δεξί εξτρέμ θα είναι ίσως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, ο διεθνής Αργεντινός Σάλβιο, από την άλλη πλευρά θα αγωνιστεί ο Ράφα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σεφέροβιτς.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.