Header Ads


Ο Μπογέ την «ξύπνησε», ο Γκάλο το γύρισε!

Ο Μπογέ την «ξύπνησε», ο Γκάλο το γύρισε!


Η Λαμία προηγήθηκε και τρόμαξε την αλλαγμένη ΑΕΚ όμως ο Μπογέ πάτησε restart. Με ασίστ του Αργεντινού ο Γιακουμάκης απάντησε και η Ένωση μπήκε με το δεξί στο Κύπελλο χάρη στη φαουλάρα του Γκάλο (2-1) 
Πρεμιέρα… με καθυστέρηση αλλά και με το δεξί για την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Λαμία στο «Ελ Πάσο» για την 1η αγωνιστική των ομίλων η Ένωση επικράτησε 2-1 ολοκληρώνοντας στο φινάλε την ανατροπή.

Όλο το ματς ήταν… το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ, που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές δεν μπόρεσε να ρολάρει και οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με μόλις μία αλλαγή, η οποία ανήκε στη Λαμία.

Αντίθετα στο δεύτερο το παιχνίδι είχε ρυθμό και η Λαμία αιφνιδίασε στο 64’ όταν εκμεταλλεύτηκε το κάκιστο transition των κιτρινόμαυρων και άνοιξε το σκορ με τον Επστάιν. Η Ένωση για άλλο ένα ματς κλήθηκε να βγάλει αντίδραση και τα κατάφερε. Στο 73’ ο Μπογέ αφού κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα έπειτα από το βολέ του Τσιντώτα έδωσε έτοιμο το 1-1 στον Γιακουμάκη. Η ομάδα του Χάβου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις δικές της καλές στιγμές και στο 87’ ο Γκάλο, έπειτα από φάουλ που κέρδισε ο Μπογέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.