Header Ads


Με Οικονόμου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ!

Με Οικονόμου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ!


Ο Μάριος Οικονόμου προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις την Παρασκευή (5/10) στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι της Κυριακής (7/10) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες, αυτή την φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε καλά μαντάτα από το ιατρικό δελτίο. Ο Μάριος Οικονόμου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από την δυνατή κλωτσιά που δέχθηκε στο πόδι στο ματς με την Μπενφίκα και προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής στόπερ τίθεται στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ, για το ντέρμπι της Κυριακής (7/10) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, κανονικά προπονήθηκαν και πάλι τόσο ο Μάρκο Λιβάγια, όσο και ο Αλέφ. Επομένως ο Κροάτης φορ θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης, ο Βραζιλιάνος χαφ θα είναι στις επιλογές του Ουζουνίδη για την αποστολή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει φυσικά τον Λούκας Μπογέ. Παρόλο που ο Αργεντινός επιθετικός πλέον προπονείται κανονικά, ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Εκτός "μάχης" είναι ο Χρήστος Αλμπάνης που εξακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά και ο Έκι Πόνσε που έκανε σήμερα μόνο θεραπεία.

Ο Αργεντινός φορ θα υποβληθεί αύριο (6/10) σε εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και ο βαθμός της θλάσης.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.