Header Ads


Σιώπης: «Δεν βγήκαμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο»

Σιώπης: «Δεν βγήκαμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο»


Για την... βαριά ήττα που γνώρισε ο Άρης από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανώλης Σιώπης, με τον 24χρονο μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων πως πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την κατοχή που θέλαμε και βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε καθόλου. Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό, παρόλα αυτά κοιτάμε μπροστά, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη», είπε αρχικά.

Για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ: «Όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ, πρέπει να ρισκάρεις. Παίξαμε ανοιχτά και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε. Γενικά ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο». 

Για το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται με το ίδιο στιλ παιχνιδιού απέναντι σε όλες τις ομάδες: «Εμάς αυτό είναι το στιλ μας και αυτό θέλει ο προπονητής να κάνουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί όπως προείπα η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Για το ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα που οδήγησε στην ήττα του Άρη: «Το κλειδί του αγώνα θεωρώ ότι ήταν το δεύτερο γκολ που το δεχθήκαμε από στατική φάση. Δεν βγήκαν οι άμυνες και τα μαρκαρίσματα και έτσι ήρθε το γκολ. Πρέπει να αναλογιστούμε τι γίνεται και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Γιατί ο Άρης δεν μπορούσε να απειλήσει εύκολα και να πετύχει κάποιο γκολ: «Αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Βγάλαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν είναι πρέπει το θετικό αποτέλεσμα, είναι... όλα μέσα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.