Header Ads


ΑΕΚ: «Γι’ αυτό βάλαμε το πρόστιμο στον Χριστοδουλόπουλο!»

ΑΕΚ: «Γι’ αυτό βάλαμε το πρόστιμο στον Χριστοδουλόπουλο!»


Εκδικάστηκε η έφεση της Ένωσης, με αίτημα την επιβολή προστίμου στον παίκτη, για τις δυσφημιστικές δηλώσεις που είχε κάνει
Κανονικά εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η έφεση της ΑΕΚ με την οποία ζητάει επιβολή προστίμου στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ύψους 315.666 ευρώ, λόγω δυσφημιστικών δηλώσεων που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής.

Η δικηγόρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ Ελευθερία Ρίζου, εξήγησε τους λόγους που η ΑΕΚ ζητά το συγκεκριμένο ποσό, μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Λάζαρου περί απειλών, οι οποίες «έπλητταν το κύρος της ομάδας και έκρινε η διοίκηση ότι έπρεπε να τιμωρηθεί. Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει υπόψη του τον εσωτερικό κανονισμό και τον έχει υπογράψει. Ήταν αρμοδιότητα του δικού σας δικαστηρίου να επιβάλει το πρόστιμο. Το πρόστιμο είναι νόμιμο. Ο ποδοσφαιριστής ενήργησε εις βάρος της ομάδας και έκανε δηλώσεις που την έπληξαν».

Και συμπλήρωσε η κ. Ρίζου: «Η ομάδα δεν ήθελε να είχε καμία σχέση μαζί του από την στιγμή που φέρθηκε αντιδεοντολογικά και μίλησε με Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση να τον πιέσει. Εμείς του φερθήκαμε με πολλή αγάπη σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του».

Η Άσπα Σουλούκου, εκπροσωπώντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, υποστήριξε από την πλευρά της: «Πειθαρχικές ποινές μπορούν να επιβάλλουν μόνο τα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ. Επίσης, το πρόστιμο είναι δυσθεώρητο. Και αυτό με βάση τον κανονισμό ιδιότητας και ποδοσφαιριστών. Παρόλο που δεν το δεχόμαστε, η ΑΕΚ θα μπορούσε να επιβάλλει πρόστιμο της τάξης του 3% επί του συμβολαίου του. Η προσφυγή του παίκτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είναι δεδουλευμένα του παίκτη και γι’ αυτό προσφύγαμε στην Επιτροπή». Το Διαιτητικό αναμένεται να αποφανθεί σχετικά.

Τέλος, αναβολή για τις 22 Οκτωβρίου πήραν οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με την ΑΕΚ να έχει ζητήσει την «καμπάνα» στον ποδοσφαιριστή για έξι μήνες και στον Ολυμπιακό απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους. Οι «ερυθρόλευκοι» αντίθετα ζητούν την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση απόκτησης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.