Header Ads


Φουλ επίθεση η ΑΕΚ, απίστευτο «ντου» στον ΠΑΟΚ - Όλα στην πυρά, τρελή ανατροπή

Φουλ επίθεση η ΑΕΚ, απίστευτο «ντου» στον ΠΑΟΚ - Όλα στην πυρά, τρελή ανατροπή


Κόλαση παντού από την Ένωση. Το παίρνει αλλιώς ο Μελισσανίδης.
Άκρως επιθετικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ) σχετικά με όσα γίνονται στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα τουλάχιστον με την εφημερίδα.

Το πρωτοσέλιδο αναφέρεται στο γεγονός ότι η εκδίκαση του Ευθύμη Κουλούρη για τον άσεμνο πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πήρε αναβολή, με αποτέλεσμα η απόφαση να αναμένεται να βγει πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ματς στο οποίο ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου μάλλον θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Μάλιστα, η εφημερίδα συνδυάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη με την ανάλογη περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που πήρε επίσης αναβολή, με αποτέλεσμα ο Έλληνας γκολκίπερ να αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να εκτίσει αργότερα την ποινή σε παιχνίδι Κυπέλλου (απέναντι στον Άρη).

Η εφημερίδα αφήνει σαφείς αιχμές για τις συγκεκριμένες αποφάσεις, κάνοντας λόγο για «σατανικές συμπτώσεις», αν και σημειώνει πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο να μην αγωνίζονται στα μεταξύ τους παιχνίδια οι δανεικοί παίκτες. Κάτι που είχε παραδεχθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, σε συνέντευξή του.

Όπως και να έχει, η όλη στάση και η πολιτική που παρατηρείται φέτος στην ΑΕΚ, επιβεβαιώνει το γεγονός πως, πλέον, στην Ένωση δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Σε αντίθεση με την περσινή τακτική της ομάδας, η οποία απέφευγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη διαιτησία και να εμπλακεί στον σχετικό «πόλεμο» του παρασκηνίου, τώρα οι «κιτρινόμαυροι» τα… χώνουν στους πάντες, κάτι που ενδεχομένως μαρτυράει ότι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.