Header Ads


Μπάνκι: «Να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ- Θα είναι μεγάλη η σεζόν…»

Μπάνκι: «Να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ- Θα είναι μεγάλη η σεζόν…»


Ο Ιταλός κόουτς μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα της AEK στο BCL.
Στην κάμερα της NOVA, μίλησε ο κόουτς της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» έκανε δηλώσεις για την αυριανή πρεμιέρα της ομάδας στο BCL, όπου φιλοξενεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε πως θα πρέπει να εμφανιστεί στο παρκέ μια… διαφορετική ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως η διοργάνωση έχει βελτιωθεί πολύ φέτος, τοποθετώντας τους Ισραηλινούς στα φαβορί για την κατάκτησή του του τροπαίου.

Αρχικά, μιλώντας για την Χάποελ Ιερουσαλήμ είπε: «Ίσως να είναι στα φαβορί για φέτος. Φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ έχει βελτιωθεί με ομάδες όπως η Χάποελ, η Μπάμπεργκ και η Βίρτους.

Έχουν υπογράψει πολύ καλούς παίκτες.

Η σεζόν θα είναι μεγάλη και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία».

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι ίδιο, όπως και η διάθεση, αλλά και η προσέγγιση. Είμαι απογοητευμένος γιατί όπως παίξαμε δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είχαμε προβλήματα με τον Ξανθόπουλο, που ήταν ένα σοκ για εμάς. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Δείξαμε ότι στην πρώτη περίοδο μπορούμε να παίξουμε καλά. Ήμασταν απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε τα προβλήματα στα φάουλ και το Περιστέρι έδειξε πολύ καλή εικόνα για να δώσει έμφαση στα λάθη μας. Τα τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό, αλλά ήταν αργά για εμάς. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε. Αυτό το κομμάτι με κάνει πιο απογοητευμένο. Δεν ήταν αυτό που δείξαμε στις 7 εβδομάδες προετοιμασίας».

Για την Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που τρέχει το γήπεδο και μπορεί να σκοράρει πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Εάν χαλαρώσουμε πραγματικά θα αλλάξει το παιχνίδι η Χάποελ. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στη διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.