Header Ads


Unlabelled Ο μάνατζερ που… παρακαλάει Μελισσανίδη για τον παίκτη του!

Ο μάνατζερ που… παρακαλάει Μελισσανίδη για τον παίκτη του!


Όσα έκανε με Λάζαρο, δεν… συγχωρούνται! - Ο μάνατζερ που… παρακαλάει Μελισσανίδη για τον παίκτη του!
Με τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκτησε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα.

Φοβερό παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον... Χριστοδουλόπουλο!

Με τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκτησε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα. Γιατί μπορεί να έχει μία ιδανική λύση ως μπακ απ στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως είναι αυτή του Νίκλας Χουλτ, αλλά πόσο θα αντέξει ο Σουηδός να αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Η Ένωση χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε εκείνη τη θέση, λόγω της απουσίας του Πορτογάλου αμυντικού, αν και επικοινωνείται, ότι θα καλυφθεί εκ των έσω με τη χρησιμοποίηση του Μιχάλη Μπακάκη. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας γνωστοποίησαν ότι δεν προτίθενται να κινηθούν για αριστερό μπακ τον Ιανουάριο, μέσω διαρροής. από την ΠΑΕ. Η συνταγή είναι γνωστή και επιτυχημένη, αφού πρώτος ο Μανόλο Χιμένεθ είχε χρησιμοποιήσει τον Έλληνα διεθνή ακραίο μπακ στην αντίθετη πλευρά και είχε φέρει εις πέρας την αποστολή που του είχε αναθέσει ο Ισπανός τεχνικός.

Παρά τη διαρροή, πάντως, ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν είναι και απίθανο να κινηθεί η ΑΕΚ για αντί-Λόπες. Βάσει όμως αυτού του σεναρίου που κυκλοφορεί, με τη λύση Μπακάκη, ακυρώθηκε μία πρόταση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο της Ένωσης τέθηκε ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι σε ιδανική ηλικία (22 χρονών) και εξυπηρετούσε το ελληνικό σχέδιο που εφαρμόζει κατά κόρον η ομάδα από το 2013, με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής όμως που αποτελούσε εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου απορρίφθηκε. Εδώ όμως κρύβεται παρασκήνιο. Ο εκπρόσωπος του αμυντικού των Αρκάδων, Αντώνης Αποστολόπουλος έχει πελάτη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Όπως καταλαβαίνετε, μετά τη μεταγραφή του τελευταίου στον Ολυμπιακό ο μάνατζερ μπήκε στη μαύρη λίστα του Δικέφαλου.

Οπότε η προώθηση του Κυριακόπουλου στην ΑΕΚ έγινε σαν ένδειξη «μετανοίας» του για ό,τι έγινε με τον νυν άσο των Πειραιωτών. Στην Ένωση όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν συγχωροχάρτι και έτσι αλλη μία πρόταση «Λύμπε» δεν τελεσφόρησε.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.