Header Ads


Μελισσανίδης για ανανεώσεις: «Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν! Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον αέρα!»

Μελισσανίδης για ανανεώσεις: «Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν! Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον αέρα!»


Ο Μελισσανίδης ήταν απολύτως ξεκάθαρος ως προς την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ όχι μόνο στην περίπτωση του Σιμόες, αλλά σ' όλες τις ανανεώσεις συμβολαίων.
"Τον Σιμόες τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί αλλά δεν θα κάνουμε τρελά πράγματα για κανέναν. Θα καταθέσουμε την πρόταση μας, που θα είναι συγκεκριμένη. Θα την κάνουμε όποτε κρίνουμε εμείς και θα απαιτήσουμε άμεση απάντηση. Αν δεν την αποδεχθεί θα τον ευχαριστήσουμε και θα βρούμε άλλον. Αυτό ισχύει για όλους. Κανείς δεν παίζει με την ΑΕΚ, ούτε ο… Πάπας. Αν βρει σε άλλη ομάδα τα λεφτά που θέλει, ας πάει. Όποιος δεν θέλει, στο καλό, θα έρθουν άλλοι. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βρούμε αυτούς που μας κάνουν.
Στον Μάνταλο έδωσα 600.000 ευρώ γιατί έφερε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ και την απέρριψα. Και τώρα έχω πρόταση. Ο Μπακασέτας ακόμη δεν έχει φέρει τίποτα. Μέχρι να φέρει, αν φέρει, βλέπουμε. Θα του κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση σε λογικά πλαίσια και στην πολιτική μας. Εγώ θέλω πρώτα να ανανεώσουν τα παιδιά, αλλά μέσα στο πλαίσιο που κινείται η ΑΕΚ. Δεν θα τινάξω την ομάδα στον αέρα. Ο Βράνιες έπαιρνε εδώ 200 και πήγε στο Βέλγιο με 1 εκατ. ευρώ. Να του δώσω εγώ 1 εκατ. ευρώ να τινάξω την ομάδα στον αέρα; Τι λέτε ρε; Τον Μάνταλο μπορεί και να τον γουστάρω, να του έχω αδυναμία. Δικαίωμά μου δεν είναι; Τον Μπακασέτα εγώ τον έφερα εδώ.
Και όλοι να φύγουν αν βρουν καλύτερα κάπου αλλού να πάνε τα παιδιά. Και τι έγινε; Θα φέρω άλλους Μάνταλους και άλλους Μπακασέτες. Δεν είναι κανείς πάνω από την ΑΕΚ. Αυτά τα 'πρέπει' που λέτε να πάρει ο Μπακασέτας και ο κάθε Μπακασέτας όσα ο Μάνταλος και ο κάθε Μάνταλος δεν υπάρχουν. Όσα θέλω εγώ θα δώσω και δεν ρωτάω κανέναν. Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν. Να το ξέρετε. Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον αέρα".

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη πατώντας εδώ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.