Header Ads


«Αυτή είναι η διαφορά Σιμόες-Μελισσανίδη!»

«Αυτή είναι η διαφορά Σιμόες-Μελισσανίδη!»


Θα χαθεί ο αρχηγός γι' αυτό το ποσό; Είναι δυνατόν;
Στην ΑΕΚ δεν έχουν βρει ακόμα κοινό σημείο επαφής με τον Σιμόες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κουβέντες με τον Αντρές Σιμόες και τον ατζέντη του, αλλά η απόσταση στο οικονομικό παραμένει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πορτογάλος επιθυμεί ένα συμβόλαιο των 600-700 χιλιάδων ευρώ. Αυτή τη στιγμή παίρνει 350.000 ευρώ και η ΑΕΚ του προσφέρει έως 500.000, μαζί με αρκετά μπόνους.

Αυτή την απόσταση ΑΕΚ με Σιμόες εκμεταλλεύονται μέχρι στιγμής άλλα κλαμπ για να πλησιάζουν τον ατζέντη του. Δεδομένα για τον ελεύθερο Σιμόες (από τον Γενάρη υπογράφει όπου θέλει) ενδιαφέρονται και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, μιας και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ Μπέτις και ομάδα από το MLS έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη του.
Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως θα χρειαστεί αρκετή… δουλειά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και πολλές υποχωρήσεις για να υπάρξει συμφωνία. Αν θα υπάρξει.

Ο Σιμόες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει πολλά βήματα προόδου και μόνο απαρατήρητος δεν περνάει. Και είναι δεδομένο πως μπορεί να βρει το συμβόλαιο που ψάχνει σε μια άλλη ομάδα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.