Header Ads


«Τρίζει» η καρέκλα του Μανόλο Χιμένεθ

«Τρίζει» η καρέκλα του Μανόλο Χιμένεθ


Η Λας Πάλμας αντιμετωπίζει σήμερα την Αλμερία εκτός έδρας και ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να πάρει οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να μην βρεθεί σε μπελάδες
Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ απέναντι σε κατώτερες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Η ισοπαλία με την Αλκορκόν (0-0) εντός έδρας και η ήττα από την Σπόρτινγκ Χιχόν με 1-0 στο «Μολινόν» έχουν προβληματίσει την διοίκηση της Λας Πάλμας κι έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις των οπαδών για την πενιχρή δημιουργία φάσεων και θεάματος.

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη ομάδα είναι η έλλειψη δημιουργίας στην επίθεση καθώς και τα τελειώματα των φάσεων. Σ’ αυτά επικεντρώνονται τα τοπικά Μέσα και ο ισπανικός Τύπος γενικότερα. Στο ρόστερ υπάρχουν καλοί επιθετικοί όπως ο Ρουμπέν Κάστρο και ο Ράφα Μιρ που έχουν «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές την ομάδα. Πρόσφατο παράδειγμα, η νίκη με 1-0 εντός έδρας απέναντι στην Μάλαγα με γκολ του τελευταίου στο 75′.

Αν και ξεπέρασε πρόσφατα τον τραυματισμό του, ο Σέρχιο Αραούχο δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Ισπανό τεχνικό καθώς τον βλέπει να μην έχει επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ κόντρα στην Αλμερία αναμένεται να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να τον βοηθήσει να ενταχθεί περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Αλμερία μένει να αποδειχθεί αν θα αποτελέσει το «αγκάθι» ή το «παυσίπονο» για τον Χιμένεθ με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του αφού η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση (τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια).

Όπως και να ‘χει ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βρει άμεσα λύσεις προκειμένου να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα, σ’ ένα πρωτάθλημα που αν υπάρξουν σερί γκέλες για μια ομάδα μπορεί εύκολα να βρεθεί από την κορυφή στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

*fws.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.