Header Ads


Unlabelled Απίστευτη κίνηση Μελισσανίδη: Αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο!

Απίστευτη κίνηση Μελισσανίδη: Αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο!


Σκάει η ανακοίνωση σε πολύ λίγες μέρες, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποδεικνύει ξανά στη πράξη πόσο διαφέρει η ΑΕΚ από όλες τις άλλες ομάδες!


Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ είναι αναμφίβολα ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο έχει στο πλευρό του όλη την ομάδα και κυρίως τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε εντολή στους άμεσους συνεργάτες του να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση του αφεντικού της Ένωσης φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνο σε πρώτη φάση τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτιμάει την πρωτοβουλία της διοίκησης να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του ενώ είναι τραυματίας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο συγκεκριμένο ζήτημα να προκύψουν άμεσα θετικές εξελίξεις, αφού είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Τίγρη να κλείσει γρήγορα το θέμα, προκειμένου ο Έλντερ Λόπες να νιώσει καλύτερα σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του.

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε σημειωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, η οποία έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στις νέες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.