Header Ads


Προβάρει φανέλα βασικού ο Γιαννιώτας

Προβάρει φανέλα βασικού ο Γιαννιώτας


Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Χρήστος Αλμπάνης
Ευκαιρία για πολλούς παίκτες είναι το σημερινό ματς της ΑΕΚ στην Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ασφαλώς, ο στόχος των πρωταθλητών είναι να καθαρίσουν μια και καλή από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά και τη νίκη επί της Λαμίας στην 1η αγωνιστική ημέρα.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή για την Λάρισα, βρίσκονται και παίκτες με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αλλά και νέα πρόσωπα. Στο μεσημεριάτικο ματς με τον Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Γιάννη Γιαννιώτα. O Έλληνας εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε πέντε ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα και στο μοναδικό ματς, όπου αγωνίστηκε βασικός ήταν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Λαμία. Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στον Γιαννιώτα. Περιμένουν πως και πως να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει χημεία με την ομάδα. Στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη για τις δυνατότητες του Έλληνα εξτρέμ και φυσικά υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και για πιο κρίσιμα ματς.

Από την άλλη, στο σημερινό ματς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε μείνει στα… πιτς από τις 18 Αυγούστου, καθώς είχε υποστεί θλάση και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Λάρισα αναμένεται η μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στον 23χρονο και το σημερινό ματς είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ώστε να αρχίσει να παίρνει ρυθμό. O Αλμπάνης έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις 8΄ στο ματς με την Σέλτικ και είναι αναγκαίο σιγά-σιγά να βρει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.