Header Ads


Ένα 2λεπτο αρκούσε στη Μπάγερν!

Ένα 2λεπτο αρκούσε στη Μπάγερν!


Η U19 της ΑΕΚ, ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπάγερν αλλά ένα καταστροφικό δίλεπτο στις αρχές του 2πυ μέρους της κόστισε τη βαριά ήττα με 4-0
UEFA YOUTH LEAGUE-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 4-0

Την απειρία της πλήρωσε η ΑΕΚ U19, που στο πρώτο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς ωστόσο δέχτηκε γκολ από στημένη φάση και στην επανάληψη τα γκρέμισε όλα μέσα σε ένα δίλεπτο (54’ ως 56’).  Έτσι η ομάδα του Γιώργου Σίμου γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Μπάγερν κι έμεινε στους μηδέν βαθμούς με τους Βαυαρούς να φτάνουν τους τέσσερις πόντους.

Στο 8ο λεπτό ο Μαχαίρας κόπηκε με πολύ οριακό οφσάιντ κι ενώ έφευγε μόνος με τον Φριχτλ ενώ στο 10’ ο Χριστόπουλος πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε μερικά μέτρα έξω. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά και στο 16’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σταμούλης σέντραρε από δεξιά αλλά ο Σαρδέλης από κοντά έπιασε αέρα και  μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο Σταμούλης δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η ΑΕΚ πραγματικά δεν είχε απειληθεί καθόλου και μετά από ένα νεκρό διάστημα ανάμεσα στο 25’ και στο 40’, έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Χριστόπουλου να περνά λίγο άουτ.

Και από το πουθενά στο 42’, η Μπάγερν άνοιξε το σκορ. Οι Βαυαρού κέρδισαν φάουλ σε ιδανικό σημείο και ο Τζίρκτζε με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος και στο 52’ άγγιξαν το γκολ. Ο Τζίρκτζε άδειασε στα δεξιά τον Μπογκντάνι και μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ, με τον Τάφα και το δοκάρι να σώζουν την ένωση. Όμως στο 54΄μςτά από κόρνερ, ο Τάφας δεν έκανε σωστή έξοδο, ο Ρίτσαρντς πήρε την κεφαλιά  και ο Ζιλά από κοντά με σουτ έκανες το 0-2.

Η ΑΕΚ είχε αποσυντονιστεί και στο ίδιο λεπτό, ο  Ζιλά έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της ΆΕΚ, με τον Τάφα να αποκρούει εντυπωσιακά και να σώζεται και από το δοκάρι. Και στο 56’ ο Μπογκντάνι δεν απομάκρυνε σωστά, ο Σαμπάνι άλλαξε με τον Τζίρκτζε και από κοντά πλάσαρε για το 0-3.

Στο 61’ ο Τζίρκτζε έπιασε φοβερό ψαλιδάκι αλλά αστόχησε ενώ σταδιακά η ΑΕΚ συνήλθε και στο 73’ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γιούσης άδειασε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και σούταρε αλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Φριχτλ. Στο 76’ το διαγώνιο σουτ του Σαμπάνι πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης έκανε εξαιρετική ενέργεια και σουτ από αριστερά αλλά ο Τάφας έσωσε.

Όμως μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο Γιόχανσον έβγαλε κάθετα στον Άντερσον, ο όποιος απέφυγε και τον Τάφας και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-4. Στο 88’ ο Άντερσον βγήκε μόνος με τον Τάφα αλά ο κίπερ της Ένωσης έσωσε εντυπωσιακά ενώ στο 90’ η κεφαλιά του Μπογκντάνι πέρασε λίγο έξω.

ΑΕΚ: Τάφας Μπούσης, Τσιβελεκίδης, Σταμούλης, Μπότος, Τάμπας (76’ Καραβίδας), Σαρδέλης (60’ Τσέλιος), Μπογκντάνι, Μαχαίρας (60’ Πατρινός), Χριστόπουλος, Γιούσης (85’ Πετούσης)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Φριχτλ, Φράντζκε, Στίλερ (86’ Ντανίλιουτς), Μάι, Ζιλά (72’ Γιόχανσον), Τζίρκτζε (77’ Άντερσον), Λούνγκβιτζ (86’ κελ), Στάνισιτς, Πούνιτς, Ρίτσαρντς, Σαμπάνι.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.