Header Ads


ΑΕΚ - Λαμία: Η ευκαιρία των κιτρινόμαυρων αναπληρωματικών

ΑΕΚ - Λαμία: Η ευκαιρία των κιτρινόμαυρων αναπληρωματικών


Ο Ουζουνίδης δεν περιμένει να δει μόνο τη νίκη στο σημερινό (12/10 – 18.00) ματς της ΑΕΚ με την Λαμία για το Κύπελλο.
Περισσότερο σαν φιλικό διατήρησης ρυθμού εν μέσω διακοπής πρωταθλήματος, μοιάζει το σημερινό (12/10 – 18.00) ματς της ΑΕΚ με την Λαμία. Με μια ενδεκάδα απουσίες και γηπεδούχος στην Καλλιθέα αντί για το ΟΑΚΑ. Όμως το παιχνίδι είναι… επισημότατο, για το κύπελλο και ως εκ τούτου η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, περιμένει από συγκεκριμένους παίκτες, να «αρπάξουν» την ευκαιρία που θα πάρουν και να του δείξουν πράγματα στο γήπεδο. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα που ο Ουζουνίδης έχει στείλει στους ποδοσφαιριστές του.

Ενώ η αλήθεια είναι, πως για τους περισσότερους από τους παίκτες που θα βρεθούν στη σημερινή βασική ενδεκάδα, το παιχνίδι με την Λαμία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για… αποδείξεις. Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα μπει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Θέλει να αποδείξει στον Ουζουνίδη πως έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. Και μπορεί να μπει πλέον στην αγωνιστική εξίσωση ως εναλλακτική λύση για την επίθεση. Ο Έρικ Μοράν, μετά την συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως αλλαγή, σήμερα θα ξεκινήσει βασικός. Είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, καθώς εισπράττει πως ο Ουζουνίδης του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη. Όμως ξέρει πως έχει ακόμα πολλή δουλειά, ως προς τις… αποδείξεις. Το ίδιο ισχύει και με περισσότερο δρόμο μπροστά του και για τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που επίσης θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης προέρχεται από δυο παρουσίες, με Μπενφίκα και Ολυμπιακό, που βοήθησε την επιθετική λειτουργία. Ο Ουζουνίδης τον πιστεύει, όμως ο Έλληνας φορ θέλει και τα γκολ, για να ανοίξει… γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ούρος Τσόσιτς θέλει αγωνιστικό ρυθμό, για να παλέψει τον ανταγωνισμό για τις θέσεις των στόπερ. Ενώ ο Στράτος Σβάρνας θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την ΑΕΚ, από τότε που επέστρεψε το καλοκαίρι από την Ξάνθη. Ακόμα και ο νεαρός Χρήστος Γιούσης, ψάχνει τέτοια ματς για να φωνάξει παρών. Εξάλλου στο ίδιο γήπεδο πέρυσι και για την ίδια διοργάνωση, είχε βάλει δυο γκολ και είχε… συστηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.