Header Ads


ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ με Euroleague και NBA

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ με Euroleague και NBA


Διαβάστε από το πρωί τα δωρεάν προγνωστικά μας και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο στοίχημα σήμερα.
Πριν να περάσουμε στο κυρίως θέμα, να σας ενημερώσουμε πως στο ΑrxondasΒet.com -το αρχαιότερο site προγνωστικών στην Ελλάδα- θα δείτε και τις καλύτερες online στοιχηματικές εταιρίες 2018 με αξιολόγη από τον Άρχοντα.

Προγνωστικά Euroleague Παναθηναϊκός – Γκραν Κανάρια
Παναθηναϊκός: Αυτοκτόνησαν οι πράσινοι στο Μόναχο αν και μπορούσαν να φύγουν νικητές οι δυο πόντοι της νίκης πήγαν στους Γερμανούς 80-79 το τελικό σκορ.

Μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος είχε την ευκαιρία του ο ΠΑΟ στο 3ο δεκάλεπτο να καθαρίσει το ματς αλλά τα λάθη και η αστοχία στα τρίποντα 20% οδήγησαν στην ήττα.

Γκραν Κανάρια: Μπόμπα από την Ισπανική ομάδα στον εμφύλιο κόντρα στην Μπαρτσελόνα νίκησε τους μπλαουγκράνα με 87-86 με αντεπίθεση προς το τέλος του αγώνα.

Σε ψηλά επίπεδα κινήθηκαν τα στατιστικά τους έχοντας 58% στους δυο πόντους, 44% στα τρίποντα, και 77% στις βολές.

Στην Ισπανία δεν πάει καλά και έπειτα από 4ης αγωνιστικές έχει μια νίκη και 3ης ήττες.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει ιστορικό μεταξύ των δυο ομάδων.

Απουσίες: Λοτζέσκι για τους πράσινους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλάθης Over 8,5 asist ( 1.87 ) στην

Προγνωστικά NBA
Διαβάστε στο προηγούμενο άρθρο μας και για τα Βραβεία NBA 2018-19 σε MVP – ROY – DPOY – Πρώτος Σκόρερ

Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks

Η δεύτερη μέρα του ΝΒΑ βρίσκει τον Γιάννη και την παρέα του να ξεκινούν εκτός έδρας, αλλά με σχετικά εύκολο αντίπαλο. Οι Hornets αδυνατούν να βρουν πατήματα τα τελευταία χρόνια μένοντας επανειλημμένα εκτός πλει-οφ, ενώ τις φορές που προκρίνονται φεύγουν στον πρώτο γύρο.

Το καλοκαίρι έδωσαν με ανταλλαγή τον Dwight Howard, χωρίς αντάλλαγμα στην ουσία, υπέγραψαν όμως τον Tony Parker ο οποίος αναμένεται να δώσει ώθηση στον πάγκο. Αναμενόμενη είναι και η αποχώρηση του Kemba Walker, αν όχι με ανταλλαγή τότε ως free agent.

To Milwaukee έκανε μια αμφίρροπη κίνηση παίρνοντας τον Brook Lopez, που ναι μεν μπορεί να βάλει 20 πόντους σε κάθε βραδιά, αλλά είναι κακός αμυντικός, τη στιγμή που οι Bucks ψάχνουν κάποιον να πάρει τα ηνία στην άμυνα στην ρακέτα τους.

Μην ξεχνάμε όμως ότι στον πάγκο βρίσκεται ο εξαιρετικός Mike Budenholzer, και όχι ο μέτριος Jason Kidd, που θα δώσει τελείως διαφορετικό αέρα στην επίθεση των Bucks.

1.75 υπέρ των Bucks έναντι 2.12 των Hornets, προβλέπει ισορροπημένο αγώνα με το Under 216.5 με 1.97 να είναι πολύ καλή επιλογή.

San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves

Το ντράμα που περιτριγυρίζει την Μινεσότα και τον Jimmy Butler φαίνεται να τελείωσε η τουλάχιστον να έμεινε στην άκρη.

O Butler επέστρεψε στις προπονήσεις και την θέση του βασικού, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα σε 5χ5 της ομάδας έπαιξε ενάντια στους βασικούς με το μέρος των αναπληρωματικών και οδήγησε τους παίχτες του με ευκολία στην νίκη, προκαλώντας τους νέους δείχνοντας ταυτόχρονα την ηγετική του προσωπικότητα.

Στην αντίπερα όχθη, το 2018 δεν φαίνεται να είναι η χρονιά των Spurs. Ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Leonard, τον οποίο ακολούθησε η ανταλλαγή του, η απώλεια του Tony Parker, φτάνοντας την τελευταία εβδομάδα να τραυματίζονται 2 γκαρντ τους εκ των οποίων ο Dejounte Murray προοριζόταν για βασικός αλλά θα χάσει όλη τη σεζόν.

Μένει να δούμε αν ο Derozan και ο Aldrige μπορούν να τραβήξουν το κουπί. Όλα τα προγνωστικά μπάσκετ αναλυτικά στον Άρχοντα.

2.30 για τους Timberwolves είναι πολύ καλό που μπορεί να μην έχουν τη συνοχή των Spurs αλλά έχουν πολύ περισσότερες λύσεις. Γνωρίζοντας το χαμηλό τέμπο του San Antonio το over 210.5 με 1.90 είναι ασφαλής λύση.

Νew York Knicks – Atlanta Hawks

Οι Knicks ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Porzingis, λογικό δεδόμενου ότι θα χάσει τη σεζόν απο ρίξη χιαστού. Αντ’ αυτού βάζουν την πίστη τους στον Kevin Knox που δείχνει να είναι έτοιμος και ταλαντούχος.

Η Atlanta βρίσκεται σε μία παρόμοια κατάσταση με τον Trae Young στον άσο να χαρακτηρίζεται ως ο επόμενος Steph Curry. Σίγουρα δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί σε τέτοια στάνταρ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας ταλαντούχος νέος με εξαιρετικό σούτ.

1.62 για τους Knicks που έχουν το πλεονέκτημα στην ρακέτα με τον Enes Kanter. Σχεδόν σίγουρο over που παίρνει ρίσκο τουλάχιστον στο 214.5 με απόδοση 2.00.

LA Clippers – Denver Nuggets

Η αποχώρηση του Deandre Jordan άφησε μια τρύπα στους ψηλούς των Clippers την οποία δύσκολα θα γεμίσει ο Marcin Gortat. Έχουν όμως αξιόλογη περιφέρεια, με τους Beverly, Bradley, Teodocic, Williams και Harris να έχουν ο καθένας και απο κάτι διαφορετικό να προσφέρει.

Σίγουρα είναι μια ομάδα που δεν στοχεύει ψηλά αλλά ούτε και στον πάτο της περιφέρειας. Το Denver αντίθετα στοχεύει πολύ ψηλά. Παίζοντας το αντισυμβατικό του μπάσκετ με 3 γκαρντ και την επίθεση να τρέχει μέσα απο τον Jokic φέτος κοιτάει να κάνει το παραπάνω βήμα και να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον 2ο γύρο.

Γεμάτη ομάδα με λύσεις σε κάθε θέση και νεανικό ταλέντο να την στηρίξει για χρόνια, που προβλέπεται να έχει λαμπρό μέλλον.

Οι Nuggets έχουν το πάνω χέρι σε αυτή τη μονομαχία αλλά το 1.87 δεν είναι διόλου κακή απόδοση. Το συμπληρώνουμε με ένα . . . 

. . . διαβάστε περισσότερα στον Άρχοντα

ΠΗΓΗ: ARXONDASBET.COM
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.