Header Ads


Χουλτ: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά»

Χουλτ: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά»


Ο Νίκλας Χουλτ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην ήττα της ΑΕΚ από τη Μπενφίκα, ωστόσο στάθηκε και αυτός στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του σε κάποια σημεία του αγώνα.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ μετά το ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3:

«Νομίζω ότι σήμερα προσπαθήσαμε πολύ και δώσαμε το 110%. Ήμασταν πολύ άτυχοι όμως αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο ορισμένες φορές. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στα πρώτα 15 λεπτά αλλά μετά, στο υπόλοιπο ματς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είναι καθαρή ατυχία το ότι δεν πήραμε τη νίκη. Όπως εξελίχθηκε δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι.

Για το κακό μας ξεκίνημα δεν μπορώ να πω πως ήταν έλλειψη συγκέντρωσης ή άγχος. Είναι περίεργο το συναίσθημα σε αυτό το διάστημα, δεν ξέρω τι έγινε αλλά όλα τα σουτ της Μπενφίκα πήγαιναν μέσα. Στη συνέχεια μπορέσαμε και φτιάξαμε περισσότερες ευκαιρίες από τη Μπενφίκα αλλά δεν σκοράραμε όσο θα θέλαμε. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μου, μου αρέσει να μπορώ να τρέξω με τη μπάλα, είχαμε και καλή συνεργασία με τον Μάνταλο. Είχαμε συζητήσει πριν το ματς ότι πρέπει να παίξουμε από το πλάι και νομίζω το κάναμε καλά.

Από το σημερινό ματς παίρνουμε ότι και μετά το πρώτο με τον Άγιαξ. Αντιληφθήκαμε ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε 90 λεπτά».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.